Wikipedia:Anmodning om administratorassistance/IP-bruger 3

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

På baggrund af Wikipedia:Sletningsforslag/Matilda Ekdahl vil jeg anmode om en check bruger af IP-adressen der er i spil i forslaget, hvilket vist både Bruger:Ramloser, Bruger:Toxophilus og Bruger:Madglad efterspørger. Tøndemageren 27. mar 2020, 16:59 (CET)

@Kaare, KnudW og Sir48: Der er gået over en uge, og der er sket mere siden fra de to /23-områder, der skaber problemer, og som tilsyneladende er samme person. --Madglad (diskussion) 5. apr 2020, 11:00 (CEST)
Hvad skulle formålet med et sådant tjek være? Når der ikke er tale om indloggede brugere, etableres der i sagens natur ingen automatisk forbindelse mellem IP-adresser og brugernavne. Som vi endnu en gang kan konstatere jf. IP-brugernes kommentarer i sletningsdebatten, benyttes dette af asociale elementer til at omgå Wikipedias regler, og der vil således ikke komme noget nyt for dagen, som vi ikke allerede ved. - Kåre Thor Olsen (Kaare) (diskussion) 14. apr 2020, 01:18 (CEST)
Formålet med et tjek skulle være at være at undersøge om der er nogen brugere der både redigerer fra en indlogget konto, og logger sig ud og redigerer som ip, når de er i ikke-konstruktivt humør.
Men det kan da være at man alternativt bare skal skride til 'range block'? /Madglad (diskussion) 14. apr 2020, 09:14 (CEST)