Wikipedia:Anmodning om administratorassistance/Intet svar på tilladelse til OTRS

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Jeg har tilbage i maj haft en mail-udveksling med jernbaneforfatteren Steffen Dresler om at benytte et par af hans artikler fra en bog udgivet af Jernbanemuseet på Wikipedia under tilhørende fri licens. Jeg fik tilladelsen i form af en tilrettet udgave af standard-tilladelsen og indsendte den 2. juni i år til info-da@wikimedia.org . Tre uger efter var der imidlertid ikke kommet svar, hvorfor jeg indsendte tilladelsen igen 24. juni. Men nu her en måned efter første henvendelse har jeg stadig ikke hørt et lyd.

Er mailen overhoved blevet læst, og er der taget stilling til den? For når hele fire brugere har adgang til postkassen, burde det vel være muligt at få den tjekket løbende og give folk svar. Jeg har Steffen Dreslers tekst klar til at blive indsat og vil gerne bede ham om mere. Men så længe der ikke foreligger et svar, kan jeg ikke komme videre. Og med så lang ventetid begynder jeg altså at spekulere på, om det overhoved er umagen værd at bede folk om tilladelser. --Dannebrog Spy (diskussion) 2. jul 2012, 23:11 (CEST)

Jeg havde godt set dine mails, men ikke haft tid til at tage sagerne. De burde så ligge og blinke, når man gik ind i systemet, men det gjorde de ikke, så jeg troede at en anden havde været der. Nu har jeg sendt dig et svar. Sig til, hvis der skal svares mere. --Palnatoke (diskussion) 2. jul 2012, 23:41 (CEST)