Wikipedia:Anmodning om administratorassistance/Nyt personangreb fra Rodejong

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Så er Rodejong på banen med personangreb igen. Jeg beder derfor om at administratorerne træffer passende foranstaltninger. Se Brugerdiskussion:Rodejong#Personangreb og selve indlægget. --Madglad (diskussion) 29. jun 2017, 10:26 (CEST)

Jeg synes at Madglad går i meget små sko, yder mere så synes jeg at han bør sætte sig ind i tingene før han angriber Rodejong, og Rodejong har vel lige så meget lov til at skrive, svare og forsvar sig selv, som for eksempel PerV, Mig selv, Rmir2, Toxophilus, Amjaabc, Pugilist og så videre ---Zoizit (diskussion) 29. jun 2017, 10:32 (CEST)
For mig at se provokerer Madglad over for Rodejong. Jeg foreslår at Madglad udelukkes for en uge, så at vi andre kan få arbejdsro. Læg mærke til, at Madglad er part i mindst 80% af alle konflikter på wikipedia. Rmir2 (diskussion) 29. jun 2017, 10:35 (CEST) -- ---Zoizit (diskussion) 29. jun 2017, 10:46 (CEST)
Der bliver ikke foretaget en blokering af Rodejong, for der er ingen tvivl om, at begge har en part i problemet. Der bliver yderligere heller ikke foretaget en blokering af Madglad, og ønskes dette, bedes Rmir2 oprette et sådan ønske på rette plads - og det er ikke her! Jeg vil, som gjort på Rodejongs diskussionsside, anbefale begge (og alle) brugere til at moderere deres sprogbrug. Tænk over hvordan det kan lyde i andres ører, med det sprogbrug man ønsker. Er man i forvejen oppe i det røde felt, anbefales det at vente nogle timer med at kommenterer. mvh Tøndemageren (diskussion) 29. jun 2017, 10:40 (CEST)

[redigeringskonflikt

Det er ikke overaskende at manden igen, igen, igen opretter en AOA for at få mig blokeret.
Jeg er træt af at skal stå skoleret overfor Madglads ageren for at finde noget han kanhænge mig op på. Jeg beder administratorene at Madglad frabedes at leder efter søm i høstakker i håbet at han igen kan oprette en AOA for at få mig blokeret.  •   Rodejong   💬 ✉️ 29. jun 2017, 10:42 (CEST)
Jeg er helt enig med Zoizit, at Madglad her går i små sko. Jeg kunne i det hele taget godt ønske mig, at Madglad og Rodejong i højere grad var med til at dæmpe konflikter end at køre dem op. Ingen grund til yderligere handlinger i denne anmodning. --Arne (Amjaabc) (diskussion) 29. jun 2017, 10:44 (CEST)
Det eneste der virkelig ville give ro her er at Madglad og jeg for en kommunikationsforbud. Der er nok andre der holder et tæt øje på mine redigeringer. Det ville give os alle fred og ro at lave vores arbejde, i stedet for at havne i nyttesløse diskussioner.  •   Rodejong   💬 ✉️ 29. jun 2017, 10:51 (CEST)

Ingen grund til at Rodejong begynder at fremføre historier om jeg "opretter en AOA for at få mig [dvs. Rodejong] blokeret". Dette fremgår ikke af anmodningen. Tøndemageren har reageret ved at give en henstilling. --Madglad (diskussion) 29. jun 2017, 10:53 (CEST)

Denne sag handler om, at du - Madglad - er indblandet i provokerende udfald mod dansk wikis mest seriøse brugere praktisk talt hver eneste uge. Det er belastende og ødelæggende for projektet. Du er hver gang sluppet for blokeringer og det har kun resulteret i, at du fortsætter og fortsætter. (Jeg har lovet ikke at blande mig mere end højst nødvendigt, men dette her er ulideligt) Rmir2 (diskussion) 29. jun 2017, 11:00 (CEST)
-- ---Zoizit (diskussion) 29. jun 2017, 11:02 (CEST)
 •   Rodejong   💬 ✉️ 29. jun 2017, 11:19 (CEST)

Der er reageret i sagen fra en administrator, og sagen lukkes derfor. Jeg henstiller helt generelt til, at Wikipedias mere erfarne brugere overvejer behovet for oprettelse af administratoranmodninger. De fleste brugere er voksne mennesker og må formodes at kunne tale sig til rette uden at kalde på andre. --Pugilist (diskussion) 29. jun 2017, 16:39 (CEST)