Wikipedia:Anmodning om administratorassistance/Patruljant til EeveeSylveon

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

]] Hejsa. Jeg er ved at være træt af at skulle patruljere efter EeveeSylveon (*wrink wrink*), og der virker som om (efter min mening) at det er ved at være på tide at tildele patruljant. Hvis han (EeveeSylveon) ønsker det, og der ikke er nogen imod det, så vil jeg gerne give ham de ekstra værktøjer. Bemærk, denne anmodning blev lavet pga. EeveeSylveons fortid (som jeg ikke ser som slet mere). --SimmeD (diskussion, bidrag) 2. nov 2017, 10:32 (CET)

Om jeg ønsker det? SELVFØLGELIG! Jeg har ventet på det her i alt for lang tid :-D Har ihvertfald ikke noget imod det! Med meget glade hilsener EeveeSylveon 2. nov 2017, 10:35 (CET)
Er ikke admin, men jeg synes at ES har fremvist at han kan forvalte værktøjerne, på trods af tidligere handlinger. Mvh. InsaneHacker 🕊️ (💬) 2. nov 2017, 10:51 (CET)
Jeg har ikke været aktiv nok på det seneste, så jeg skal ikke kunne sige, om EeveeSylveon er klar til at blive patruljant, men det er mit indtryk, at han yder en stor indsats mod hærværk, og at han godt kunne bruge værktøjerne. Jeg er dog stadig lidt betænkelig ved, om EeveeSylveon i sin ivrighed bliver overilet. --Cgt (diskussion) 2. nov 2017, 12:02 (CET)
Altså. Siden dengang jeg lavede min anmodning i juni måned, ved jeg meget mere om patruljantflaget. Og det er jo et stort skridt, hvis man f. eks. gerne vil være administrator. Bliver patruljantflaget tildelt til mig, så har jeg mere at lave, hvilket jeg synes er dejligt. Jeg ved godt, hvad for nogle redigeringer, der skal patruljeres eller ej.
Må jeg være ærlig at sige, at folk herinde er begyndt at blive meget glade for mig herinde her den seneste månesds tid. Ja selv David ngoviet. Det sætter jeg stor pris på! Med venlig hilsen EeveeSylveon 2. nov 2017, 12:38 (CET)
EeveeSylveon gør et stort arbejde med hærværksbekæmpelsen her på stedet. Jeg har også patruljeret en del af hans redigeringer her den sidste uges tid. Jeg mener godt at han kan klare patruljant faget. Mvh --Sorenhk (diskussion // projekter // bidrag) 2. nov 2017, 14:16 (CET)
Der er ingen tvivl om at EeveeSylveon gør et vigtigt arbejde og en stor indsats, som jeg endnu engang vil sige tak for. Som jeg har nævnt på hans disk side, står han lige for at få tildelt patrjuljantflaget. Men EeveeSylveon er jo en forholdvis ny bruger og har lært meget på kort tid. Som Cgt nævner er der nogle skønhedsfejl vedr. tålmodighed overfor nye brugere, som EeveeSylveon efter min mening søger at forbedre hele tiden. Men det haster jo ikke med flaget og det kan jo godt vente lidt endnu hvis Cgt er betænkelig. Man kunne eksempelvis give flaget og så kunne andre patruljanter og administratorer kigge lidt med over skulderen på EeveeSylveon og vejlede når det påkræves. Blot fordi man får flaget er det jo ikke ensbetydende med at man er "færdiguddannet". Evt. kunne EeveeSylveon kommentere lidt på hvornår han vil bruge tilbagerulningsknappen og hvornår han vil nøjes med at fjerne redigeringen og efterlade en passende kommentar. Jeg har dog ikke længere nogen betænkeligheder med at tildele flaget. Med venlig hilsen Savfisk (diskussion) 2. nov 2017, 15:29 (CET)
Det er sandt nok. Han er en forholdsvis ny bruger men har dog omkring de 4900 redigeringer. Personligt vil jeg ikke have noget imod at give man det fag. Det er begrænset for meget skade han kan komme til at lave, men det er ikke begrænset for meget hærværk han kan hjælpe med at fjerne. Jeg regner dog med at EeveeSylveon udviser tålmodighed (siger ikke han allered gør det), så hvis det er fint med jer andre, og at EeveeSylveon selv kan sige han nok skal passe på og brug dem med omtanke, så tildeler jeg patruljant her i aften på et tidspunkt. Bemærk, det forventes at EeveeSylveon læser Hjælp:Tilbagerulning og Wikipedia:Patruljanter, og også sprøg hvis han bliver i tvivl. Mere har jeg ikke at sige og forventer gerne jeres mening igen (ved godt det er meget at forlange :-) ) --SimmeD (diskussion, bidrag) 2. nov 2017, 15:37 (CET)
De gange, hvor jeg ikke har givet en redigeringsopsummering eller hvis jeg skriver "sidste" og/eller "hærværk", så ville jeg bruge tilbagerulningsværktøjet. Ellers ikke. Det kan nemlig blive en udfordring, at man ikke kan tilbagerulle flere redigeringer af samme bruger på samme tid. Er det "hærværksmyldretid", og der ikke er så mange wikipedianere aktive, kan det være et mindre problem for mig. Eller hvis nogen vandaler bliver ved med at lave hærværk, og jeg kommenterer på deres diskussionsside, så kan brugeren lave flere redigeringer på samme side, inden jeg opdager det.
Jeg skal prøve at være yderst opmærksom på tilbagerulningsværktøjerne. Men regn med at der måske kommer nogen begynderfejl de første par dage. Jeg har nemlig hurtige "pølsefingre", som Amjaabc kalder det for. Med venlig hilsen EeveeSylveon 2. nov 2017, 15:45 (CET)
Det er måske den sidste lille ting du mangler at lære. Der sker ikke noget ved at hærværk ikke fjernes øjeblikkelig. Hvis det står 10 min eller en endog en halv time, så har det ikke nogen praktisk betydning, det skal nemlig nok bliver fjernet på et tidspunkt. Men jeg kender godt den febrile fornemmelse man kan få når det ene hærværk efter det andet kommer frem på skærmen. Den skal man lære at ignorere og nogen gange skal man bare lade stå til i nogle minutter og vente på at en administrator griber ind med en blokering eller to og så kan man ryde op bagefter. Med venlig hilsen Savfisk (diskussion) 2. nov 2017, 15:53 (CET)
At blokere vandaler er en fordel ved administratorflaget, som normale brugere og patruljanter ikke normalt kan. Angående hvornår hærværket bliver fjernet, så har oplevdt en enkel situation, hvor hærværk ikke var blevet fjernet i 5 år, lige indtil jeg opdagede det. Det var på siden Pokémon (102-151), og der er ikke så mange, der ved om Pokémon herinde. Så der er nok en god forklaring på, hvorfor hærværket ikke var blevet tilbagerullet noget før. Så for at gøre det klart for Savfisk, regn med at jeg i fremtiden max tilbageruller 2 gange per vandal i timen. --EeveeSylveon 2. nov 2017, 16:04 (CET)
EeveeSylveon jeg synes ikke du skal love at du kun gør sådan eller sådan for det burde ikke være nødvendig, jeg tror at du ville kunne klare det fint og jeg er sikker på at at flere taller mener det samme --Zoizit (diskussion) 2. nov 2017, 16:11 (CET)
Jeg vil ikke stille mig i vejen for, at EeveeSylveon tildeles patruljantværktøjerne, men jeg vil gerne give et par råd med på vejen:
  • Lad hellere en redigering forblive upatruljeret, hvis du er usikker på den, end at patruljere den, bare fordi den ikke består af overlagt hærværk.
  • Det hjælper ikke noget at klistre vandalers diskussionssider til med {{test}}-skabeloner eller at RÅBE af dem. Vandaler holder op, når de begynder at kede sig, eller når de bliver blokerede – de er ligeglade med skabeloner og advarsler. Tag kun kontakt til vandaler, når det giver mening, ikke som en automatisk reaktion på ethvert tilfælde af hærværk.
--Cgt (diskussion) 2. nov 2017, 16:19 (CET)
Tak Zoizit :-). Savfisks (og alle de andres) råd plejer nesten altid at virke. Da Savfisk skrev til mig, i sidste uge, at jeg skulle prøve at blive mindre irriteret på vandaler/andre brugere, så har jeg prøvet at undgå at blive irriteret/skabe konflikter på vandalerne. Så mon ikke Savfisks råd om at man ikke skal være alt for hurtig, virker?
Og til Cgt: Det der med test-skabelonerne havde overhovedet ingen effekt dengang jeg var vandal. Tit laver vandalerne hærværk, fordi de keder sig. Men når de keder sig for meget, så tror jeg på, at vandalerne stopper deres hærværk --EeveeSylveon 2. nov 2017, 16:23 (CET)
Cgt jeg sætter nu {{test}}-skabeloner påmere for at datostemple hvornår en person er begyndt at lave hærværk end håbet om at råbe personen op, undskyld sidespringet ---Zoizit (diskussion) 2. nov 2017, 16:26 (CET)
Jeg mener også vores tretrins testskabeonsystem er vigtigt at opretholde for at kunne følge en brugers adfærd, så man ikke blokerer nogen der blot er usikker på systemet (omend nogle redigeringer kan fordre omgående blokering) . ...men jeg kan tilslutte mig Cgts råd om at springe redigeringer man er usikker på over - Nico (diskussion) 2. nov 2017, 17:34 (CET)

──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────── @Nico og Cgt: De redigeringer jeg er usikre på, springer jeg over, så det råd vidste jeg godt. Endda helt af mig selv. --EeveeSylveon 2. nov 2017, 17:44 (CET)

Zoizit (diskussion) 2. nov 2017, 17:48 (CET)
Gjort - EeveeSylveon er nu blevet patruljant. Tålmodighed og ikke alt for ivrig. --SimmeD (diskussion, bidrag) 2. nov 2017, 18:02 (CET)
SÅDAN. En ny patruljant på wikipedia. Tillykke med det EeveeSylveon. Med venlig hilsen Savfisk (diskussion) 2. nov 2017, 19:06 (CET)
Hvor er det her stort for mig! Tak til alt jeres støtte til mig. Jeg er næsten tømt for ord. Jeg er stolt og glad af jer! SimmeD, Savfisk, Cgt, Zoizit, Nico og alle jer andre, TUSIND TAK TIL ALLE JER! :-D Med alt for glade hilsener end vanligt, EeveeSylveon 2. nov 2017, 19:10 (CET)
@Nico: Hvis en bruger blot er usikker på systemet, skal han slet ikke have {{test}}; {{velkommen}} og evt. en personlig besked er mere passende. Det, der er spild af tid og kræfter, er at uddele advarselsskabeloner til overlagte hærværksudøvere, som er ude på at ødelægge Wikipedia, og det er aldeles meningsløst, når vandaler modtager flere advarsler kort efter hinanden. Hvis de var ligeglade med den første, er de nok også ligeglade med den anden og tredje. Spar på kræfterne, gør kort proces med vandaler. --Cgt (diskussion) 2. nov 2017, 19:52 (CET)
Cgt: Vi har diskuteret dette før, og jeg tror ikke vi bliver enige. - Nico (diskussion) 2. nov 2017, 20:15 (CET)
  • Da patruljantflaget er blevet tildelt til mig, lukkes anmodningen hermed. --EeveeSylveon 3. nov 2017, 10:10 (CET)