Wikipedia:Anmodning om administratorassistance/Rmir2 2017-12-06

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Rmir2 har fremsat dette forslag: Wikipedia:Flytteforslag/LGBT.

Forslaget er svært at tage seriøst, idet

  1. Rmir2 ved at det ikke er Wikipedias opgave at introducere nye ord på dansk.
  2. Intet tyder på at forkortelsen skulle være udbredt på engelsk.
  3. De youtube-videoer, som Rmir2 indledningsvis henviste til var noget sarkastiske.
  4. Der er ikke tale om et område, som Rmir2 normalt beskæftiger sig med, og jeg kan kun, som Pinnerup også har anført, opfatte forslaget som en forhånelse af seksuelle minoriteter.
  5. Jeg synes desuden, at det er en hån mod Wikipedia, at stille sådanne useriøse forslag.
  6. Rmir2 giver søforklaringer i stedet for at besvare spørgsmålene til det forslag, han selv har stillet.

Jeg kan ikke acceptere Rmir2's udfald mod mig i debatten:

  • Han beskylder mig for "hate-speech": "Hvis du i Nordamerika havde skrevet det samme som du har skrevet i denne diskussion, ville du risikere at blive straffet for "hate-speech"".
  • Han beskylder mig for ikke at tilføje debatten noget begavet, og for at forplumre den.

Pinnerup skriver: "Hvis det her er en joke, er det en uhyre dårlig joke, og hvis det ikke er en joke, er det endnu værre – det er ikke Wikipedias opgave at gøre nar ad udsatte minoriteter, og det er mildt sagt forstyrrende at bruge projektets administrative kræfter på den slags. Jeg mener, at en advarsel som minimum er på sin plads." Jeg mener ikke at en advarsel er nok, da der er tale om en længere historik for brud på Wikipedias etikette, og mener derfor at en tænkepause er på sin plads. Wikipedias diskussionssider skal ikke bruges til useriøs gøren grin med seksuelle minoriteter. --Madglad (diskussion) 6. dec 2017, 21:44 (CET)

Undskyld med hvad er det lige du har imod Rmir2, Madglad?? siden du fremsætte den en efter den anden anmodning om administratorassistance omkring Rmir2 ---Zoizit (diskussion) 6. dec 2017, 23:05 (CET)
Ja, hvorfor påkalder Rmir2 sig jævnligt interesse? Det er på grund af sager som denne. --Madglad (diskussion) 7. dec 2017, 01:17 (CET)
for mig at se bruger du tiden på at trykke på Rmir2 knapper, Madglad ---Zoizit (diskussion) 7. dec 2017, 12:42 (CET)
Crystal Clear action apply.pngKonklusion:
Anmodningen må forstås som en opfordring til at blokere Rmir2. Det ses ikke at være opbakning hertil baseret på den konkrete flyttediskussion. Da der er forløbet 11 dage siden anmodningen uden at administratorer eller andre har ønsket at debattere anmodningen (bortset fra et spørgsmål om anmoders motiver), lukkes anmodningen. Pinnerup har en fin pointe i, at vi ikke skal misbruge projektets administrative kræfter. Debatten på det konkrete sletteforslag kunne have været mere heldig, og havde begge sider antaget god tro, havde det nok endt i en bedre stemning. Uanset hvad er kontroversen tilsyneladende gået i sig selv, og julefreden kan forhåbentlig snart sænke sig. --Pugilist (diskussion) 18. dec 2017, 17:29 (CET)