Wikipedia:Anmodning om administratorassistance/Rmir2 igen

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Dette indlæg er i dag lavet på Ramlosers diskussionsside af Rmir2. Brugeren antyder at enkelte brugere (herunder mig, som brugeren også giver udtryk for ikke kan lide) forsøge at kuppe ændringer igennem, samt arbejder på ting i "dybeste hemmelighed". I sig selv er det okay at spørge ind til hvorfor man tager diskussionen på en diskussionsside, og ikke på eksempelvis Landsbybrønden. Men det er aldrig okay anklage andre brugere for førnævnte - og jeg mener det er en skærpende omstændighed at brugeren først lige er blevet aktiv på dansk Wikipedia igen, efter 6 måneders pause. Jeg vil forsøge at undgå at være en del af en eventuel diskussion her, men lade det være op til de resterende administratorer, hvad der eventuelt skal ske. mvh Tøndemageren (diskussion) 31. jul 2019, 10:14 (CEST)

Som jeg læser Rmir2's indlæg, opponerer han ligesom en anden bruger imod, at der på en brugerdiskussionsside diskuteres forhold, der ifølge Rmir2 rettelig burde være ført på en WP-diskussionsside. Det mener jeg, at Rmir2 - som enhver anden bruger - har lov til at påpege. Så kan man være enig eller uenig, men at blokere en bruger, der blot har en anden mening, støtter jeg ikke. --Pugilist (diskussion) 31. jul 2019, 10:42 (CEST)
Hvis man læser indlægget på en bestemt måde, ville man måske få det indtryk at det er på kant med WP:IPA#Hvad kan beskrives som et personangreb? punkt 5. Jeg er imidlertid enig med Pugilist i, at det nærmere er et polemisk udtryk for utilfredshed med processen og ikke noget der bør give anledning til en blokering i sig selv. Full disclosure: Jeg har selv bidraget til den pågældende diskussion. -- InsaneHacker 🕊️ (🗨️) 31. jul 2019, 11:01 (CEST)
Der er ikke grundlag for sanktioner mod Rmir2 ud fra brugerens indlæg. Det kan dog ærgre mig og jeg kan ikke forstå, at brugeren straks efter efter nogle af de hårdeste sanktioner, jeg har været vidne til på da-wiki, begynder at lange ud efter andre brugere og tage gammel splid op. Hvorfor ikke starte på en frisk og samtidig vise at man har brugt pausen til at se indad. Umiddelbart lader det til at Rmir2 ikke har lært af situationen. Det lover ikke godt. - Savfisk (diskussion) 31. jul 2019, 16:31 (CEST)
Rmir2 har anklaget både navngiven bruger og andre (ud fra konteksten formentlig mig) for hemmelighedskræmmeri. Enhver burde kunne se, at de fremsatte tanker ikke er modne til debat og afstemning på brønden i den foreløbige form, de har. Jeg har derfor svært ved at opfatte Rmir2 som værende i "god tro", men synes, at en advarsel må være tilstrækkelig, fordi jeg er enig i Savfisks bekymring. Ramloser (diskussion) 31. jul 2019, 17:34 (CEST)