Spring til indhold

Wikipedia:Anmodning om administratorassistance/Rmirs redigeringskommentare m.fl.

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

I flere dage har jeg intensivt gennemgået Rmirs bidrag over flere perioder. Eksempler fra 2010, 2014 og 2018 viser alle det sammen: Foragt for hvad der forlanges man skriver i redigeringskommentarer eller opsummeringskommentarer.

Mindre ændringer

De fleste bidrag han laver er ikke mindre ændringer men alligevel markeret m. Selv hele omrokeringer, tilføjelser af 10.000-er bytes bliver markeret sådan. Og hvis man troede at han ikke kunne finde fluebenet, så er det heller ikke rigtigt, for nogle mindre ændringer (altså på under 100 bytes) bliver ikke markeret med m. Så her er der ingen logik.

beskrivelsen

Ofte forklarer hans beskrivelser ikke hvad han egentlig laver. Der er for mange eksempler at nævne, og der er store chancer for at ved et hurtigt blik på Speciel:Bidrag/Rmir2 hvor du vælger en redigering viser at han ikke beskriver korrekt hvad han laver. Det er misvisende/vildledende.

Især nu der er fremkommet at der er store deler der er kopieret uden tilladelse - 3 sager er fuld bevidst. Mange skribenter der har bidraget i fx Salmonsens Konversationsleksikon, var ikke død før 1 januar 1947. Ved at kopiere deres værker, selvom værket selv er frigivet tidligere, er rent copyvio.

CopyVio p.t. er fjernet fra
Desuden konstateret på artikler der dengang var ophavsretsligt beskyttet.

Efter mange henvendelser om at rette op på det bliver man bare viftet væk, og har jeg endnu ikke set at han har fjernet ophavsretligt materialer fra DAWP. Han siger at han gennemgår hans artikler, men jeg ser kun at han laver han sandvandige m redigeringer.

Det er ikke tilfredsstillende da dette påvirker DAWP's troværdighed.

Vrenak har allerede fjernet ham fra autopatruljen, men også det ændrer ikke på den indstilling vi møder hos ham. Tværtimod fortsætter han som før.

Jeg beder derfor administratorerne om at pålægge Rmir en handlemåde som han skal følge med konsekvensen af en længere pause hvis han ikke følger den. Måske en god ide at Rmir i mellemtiden (indtil administratorerne har fundet den rette løsning) fratages rettigheden ved at redigere i artiklerne?  •   Rodejong   💬 ✉️  🖖 5. mar 2018, 12:30 (CET)

Hold nu op, har du da ikke andet at give dig til end at jage andre skribenter og dig som selv har/er blevet jaget -----Zoizit (diskussion) 5. mar 2018, 12:38 (CET)
Jeg foreslår at administratorerne fjerner muligheden for Rmir2 for at markere ændringer som mindre ("m"-markering), samt at der sættes et filter op så ordet "småret" ikke kan indgå i Rmir2's redigeringsbeskrivelser, og at der løbende følges op på om der er andre intetsigende eller misvisende redigeringsbeskrivelser, der bør filtreres. Der bør også ses på hans omfattende ophavsretskrænkelser. --Madglad (diskussion) 5. mar 2018, 12:49 (CET)
Det er ikke teknik muligt for administratorer at forhindre en skribent i at benytte "mindre ændring".
- Sarrus (db) d. 5. mar 2018, 15:56 (CET)
Det er dog muligt at give et påbud om at Rmir2 ikke må benytte markeringen, ligesom der også kan gives et forbud mod at anvende ordet småret, eller lign. betegnelser. Helst så jeg dog at Rmir2 måske frivilligt afstod fra at bruge disse indtil han får autopatruljeringen tilbage, men der må vi jo se hvad Rmir2 siger til det? -- Vrenak (diskussion) 5. mar 2018, 16:01 (CET)

Se venligst Brugerdiskussion:Rmir2#Afskrift i Einar Geert-Jørgensen jeg kan desværre ikke se at Rmir2 udviser den mindste grad af lydhørhed. mvh Per (PerV) (diskussion) 5. mar 2018, 16:05 (CET)

Der er et igangværende oprydningsarbejde, som følges af intenst af flere brugere. Så jeg mener, at denne AOA bør lukkes. Jeg gør det ikke, da jeg har været involveret i sagen både med påtaler og gode råd.--Ramloser (diskussion) 23. mar 2018, 22
38 (CET)