Wikipedia:Anmodning om administratorassistance/Sletning af personlig sandkasse

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

6. januar markerede Bruger:Urbandweller Bruger:Rodejong/sandkasse28 med {{hurtigslet}}, fordi siden er kopieret fra dennes sandkasse. Bruger:SimmeD fjerner {{hurtigslet}}, men bliver tilbagerullet af Urbandweller, der siger, at det er i strid med CC BY-SA - se historikken. Er der grundlag for at slette siden af den grund?
- Sarrus (db) d. 31. jan 2019, 21:07 (CET)

I og med brugeren er bandlyst, mener jeg godt, at sandkassernes eksistens kan ophøre, da brugeren således ikke har et behov for, at dette fortsat er tilfældet. --Asger (diskussion • bidrag • e-mail) 31. jan 2019, 22:46 (CET)
Det er vist en storm i et glas vand. Men der spørges til det principielle, i den forbindelse har det ingen betydning om Rodejong er blokeret. Spørgsmålene er
  1. Om listen overhovedet (Ubandwellers) er omfattet af copyright
  2. ...og om Urbandweller så selv har overtrådt copyright ved at udtrække og sammenflette information fra to værker
  3. og sidst men ikke mindst - om det (Rodejongs kopiering til eget brug) overhovedet har relevans , når det foregår indenfor samme værk, dawiki.
--Madglad (diskussion) 31. jan 2019, 23:22 (CET)

Rodejongs kopi af en anden brugers sandkasse er som påpeget af Urbandweller ikke i overnesstemmelse med licensvilkårene, og er i øvrigt dårlig stil. Taget i betragtning, at Rodejong ikke har tilkendegivet nogen loyal interesse i have kopieret sandkassen og taget i betragtning, at brugeren er bandlyst, og derfor ikke kan bruge sandkassen til yderligere forbedring af Wikipedia, mener jeg, at det er den rigtige løsning at slette under henvisning til den manglende overholdelse af licensen. --Pugilist (diskussion) 8. feb 2019, 17:03 (CET)

Jeg ser ikke noget problem i at imødekomme Urbandwellers ønske, omend jeg heller ikke kan se hverken problemet i at den ligger hvor den gør, eller at det skulle være eet problem hvis der ønskes oprydning efter en bandlyst bruger, - vi har stadig historikken, hvis det mod alle forventninger skulle vise sig nødvendigt. - Nico (diskussion) 8. feb 2019, 17:46 (CET)
Er det ikke i strid med politikkerne at slette noget permanent, hvis der ikke er en særdeles god grund til det?
Hvis siden slettes har vi jo netop ikke historikken, som Nico ellers skriver. Med mindre "vi" betyder "administratorerne". --Madglad (diskussion) 8. feb 2019, 17:57 (CET)
Historikken er alene, at Rodejong i et anfald af dårlig stil har kopieret en anden brugers sandkasse i strid med licensvilkårene. Og sletning som følge af manglende overholdelse af licensvilkårene er ikke alene en god grund, det er faktisk noget vi skal. Pugilist (diskussion) —9. feb 2019, 17:43 (CET)

Jeg har nu slettet siden, da tre administratorer enten støtter en sletning eller ikke modsætter sig det.
- Sarrus (db) d. 9. feb 2019, 17:54 (CET)

Der har været protesteret over sletningen på irc, ligesom der er uenighed om, hvorvidt den bryder ophavsretten, så siden er gendannet. Skal vi hive den rundt om WP:SLET?
- Sarrus (db) d. 9. feb 2019, 22:18 (CET)
To spørgsmål: Er det berettiget at en bandlyst bruger har sandkasser? Afgøres sletning på irc? - Nico (diskussion) 9. feb 2019, 23:10 (CET)
Endnu et. Hvorfor skal der bruges tid på dette? Slet den og lad os komme videre. mvh KnudW (diskussion) 9. feb 2019, 23:25 (CET)
Det er fint med irc, men det er et chat-medie, ikke et sted, der erstatter eller komplementerer, hvad der foregår på dawp. Bortset fra Madglad er der ingen, der er imod sletningen, og som anført overholder Rodejongs kopiering af en anden brugers sandkasse ikke vilkårene. IRC har tidligere haft et ret specielt liv, hvor jeg kan se, at der er skrevet mange mærkværdige ting og navngivne brugere. Det gør ikke noget, hvis IRC's brugere bringer debatten ind på Wikipedia, hvis det er noget, der er relevant for Wikipedia og Wikipedias brugere.
Og så burde sagen her næppe have væsentlig interesse. --Pugilist (diskussion) 9. feb 2019, 23:49 (CET)
Konklusion:
Den kopierede sandkasse er slettet. Anmodning lukket. Pugilist (diskussion) 28. mar 2019, 22:30 (CET)