Wikipedia:Anmodning om administratorassistance/SndrAndrss

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Til info. Bruger:SndrAndrss er blokeret en måned, da hans sportskategoriprojekt nu er nået sådan et volumen at det er rent hærværk.

Han er her ikke for at bidrage, han er her for at køre sit eget bizarre løb.

Hans globale blokeringshistorik fortæller det hele, samme opførsel og årsag til blokeringer og bandlysninger på enwiki,dewiki og svwiki, de første gående tilbage til 2007.

Han fik en uges blokering, en sidste chance og et ultimatum forleden, for så at redigere som IP her i eftermiddag. Det kostede ham en måned ekstra.

Ser I ip’er, der roder med kategorier og skabeloner på den måde, så blok on sight en uge og rul tilbage. Jeg er desværre bange for at der ikke er andre løsninger.

Yderligere info på Brugerdiskussion:SndrAndrss. Mvh KnudW (diskussion) 3. jan. 2022, 21:50 (CET)[svar]

Jeg er enig i, at han er blevet blokeret.. Han var igang med masseoprettelse af OL-artikler, som bl.a. mig har sagt at han ikke skulle oprette. Og omgåelse af en blokering skal håndteres!
Jeg meget overrasket over, når han har været aktiv så længe, at basale færdigheder, som oprette kategorier eller håndtere diskussionssider, at det kan han ikke håndtere. Det er nyt tråd hver gang han vil af med et indlæg for at forsætte på de gamle tråde. Men har han har oprettet en masse navigationsbokse, hvor en del er ubrugte, fordi de spillere, som er på de landshold, har vi ikke artikler med.
Samarbejdsevner: Jeg har ikke set det fungere. Jeg vil se hvordan det er i praksis og jeg giver ikke noget for erklæringer, som han forsøger med, som regel ikke holder i praksis... --Steen Th (diskussion) 5. jan. 2022, 12:13 (CET)[svar]