Wikipedia:Anmodning om administratorassistance/Vugge til vugge

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

I går havde Bruger:Glenn og jeg gentagne redigeringer af "Vugge til vugge", og også en diskussion, på Diskussion:Vugge til vugge#Uheldig wikificering. Redigeringsmæssigt drejer det sig - relativt set - om en bagatel, mest fordi artiklen ikke er så gennemarbejdet. Glenns redigering er dog alligevel forstyrrende. Jeg håber at både diskussionen, og en sammenligning mellem den nuværende version af artiklen, og udgangspunktet ([1]) er tilstrækkeligt. Min konkrete anmodning går på at det gøres klart for Bruger:Glenn at artiklen må føres tilbage til min sidste redigering. Sechinsic (diskussion) 23. jun 2016, 09:08 (CEST)

Jeg fatter ikke en lyd! Vil du godt skære ud i pap for mig, hvad der er galt med Glenns brug af referencen? --Arne (Amjaabc) (diskussion) 23. jun 2016, 09:43 (CEST)
  •  Kommentar Jeg synes at Glenns tilføjelse ser noget rodet ud, men ja, jeg synes at du skulle være mere præcis i din problemfremstilling. (Skrev Madglad (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)--23. jun 2016, 10:03 (CEST)
  •  Kommentar Jeg synes Glenns tilføjelse er helt fin, og for mig lyder det lidt som jeg vil have ret og I skal hjælpe mig med at få ret --Zoizit (diskussion) 23. jun 2016, 10:58 (CEST)
  •  Kommentar Jeg synes umiddelbart at Glenns tilføjelse er nogenlunde okay. Ser dog ud til at være en rodet sammenblanding af noter og referencer i den ene reference der er. Den kan godt være bedre, men ellers synes jeg ikke der er noget i vejen. mvh Tøndemageren (diskussion) 23. jun 2016, 11:41 (CEST)