Wikipedia:Anmodning om administratorassistance/Zoizit 2018-03-06

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Zoizit benytter tilbagerulningsværktøjet til at føre redigeringskrig. Det må man ikke. Zoizit har været her længe nok til at være klar over dette. Jeg skal derfor anmode om at hun fjernes som patruljant og/eller blokeres til den igangværende oprydning er overstået.

Det drejer sig om denne tilbagerulning: https://da.wikipedia.org/w/index.php?title=Ruslands_historie&diff=9423696&oldid=9423694

  • (nuværende | forrige) 2018-03-06T12:18:23‎ Zoizit (diskussion | bidrag)‎ m . . (86.926 bytes) (+2.939)‎ . . (Gendannelse til seneste version ved Rmir2, fjerner ændringer fra Madglad (diskussion | bidrag)) (tak) (Tag: Tilbagerulning)

Se også historikken: https://da.wikipedia.org/w/index.php?title=Ruslands_historie&action=history --Madglad (diskussion) 6. mar 2018, 13:10 (CET)

jeg føre ikke redigeringskrig, hvad er det dog for noget at påstå ---Zoizit (diskussion) 6. mar 2018, 13:15 (CET)
PS: og hvorfor skulle jeg dog blokeres Madglad?? er det fordi det er din redigering jeg har fjernet?? ---Zoizit (diskussion) 6. mar 2018, 13:16 (CET)
Ingen kommentarer til førstnævnte. Jeg henviser til historikken.
Ad sidstnævnte tror jeg også at en fjernelse af patruljantstatus er nok til at sikre at oprydningen kan foregå i god ro og orden. --Madglad (diskussion) 6. mar 2018, 13:20 (CET)
Helt ærligt Madglad, jeg har end ikke blandet mig i Diskussion:Ruslands historie, og har jeg heller ikke tænkt mig at gøre, jeg sidder og "fjerner røde links" på Oscaruddelingen 2018, linker til artikler internt på da.wiki, fjerner IP-hærværk og sætter test-skabeloner på, og så mener du at jeg skal blokeres og have fjernet mine rettigheder, fordi jeg har fjernet din redigering ----Zoizit (diskussion) 6. mar 2018, 13:25 (CET)
Lad mig citere mig selv fra ovenfor: "Zoizit benytter tilbagerulningsværktøjet til at føre redigeringskrig. Det må man ikke. Zoizit har været her længe nok til at være klar over dette."
At du ikke har blandet dig i Diskussion:Ruslands historie, gør da kun sagen værre. Du går ind og tilbageruller helt umotiveret en redigering, der er velbegrundet, uden nogen form for argumentation. Tilbagerulning er ikke beregnet til redigeringskrig. --Madglad (diskussion) 6. mar 2018, 13:48 (CET)
Det er ikke en redigeringskrig, der er tale om 1 fjernes af din redigering, og ikke 20 fjernelser af redigeringer, altså ingen krig, og hvad får dig til at tror at oprydningen af artiklen ikke kan forløbe stille og roligt eller for den sag skylde i ro og orden?? ---Zoizit (diskussion) 6. mar 2018, 13:51 (CET)
Det var måske ikke så smart at tilbagerulle en redigering, som man hellere skal bruge "fjern redigering" for. Men jeg er enig i at 1 tilbagerulning ikke er en redigeringskrig, og at man hellere skal besøge velkomne og forklare at det ikke var det rigtige værktøj der blev brugt.  •   Rodejong   💬 ✉️  🖖 6. mar 2018, 14:03 (CET)

──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────── Nu har jeg ikke nærstuderet de faktiske omstændigheder i denne sag, men denne form for fratagelsesdiskussioner tages her, ikke på AOA (med en hypotetisk undtagelse for situationer hvor det misbruges på stor skala). Tidligere diskussioner ([1][2]) tyder på at der ikke er opbakning til at tage værktøjet væk baseret på engangstilfælde, men man skal da være velkommen til at prøve endnu engang. Jeg synes personligt godt man kunne rette henvendelse til brugeren først, ligesom vi gør med hærværk og så meget andet. Uanset hvad er dette ikke det rette forum. -- InsaneHacker 🕊️ (🗨️) 6. mar 2018, 14:34 (CET)

Jeg synes også forslaget baseret på én sådan forseelse er overreaktion. —Arne (Amjaabc) (diskussion) 6. mar 2018, 17:47 (CET)
Ville du ikke blive sur, hvis en bruger fuldstændigt umotiveret rullede din velbegrundede redigering tilbage? En bruger som ved at hun ikke må bruge tilbagerulning på den måde. En bruger, der slet ikke har deltaget i diskussionerne? En bruger, som altid per automatik støtter Rmir2, og slet ikke har sat sig ind i sagen. Den slags skal overhovedet ikke tolereres på Wikipedia. --Madglad (diskussion) 6. mar 2018, 19:46 (CET)
Madglad hvor er du dog fordomsfuld, og jeg støtter ikke nogen per automatik end ikke Rmir2 --- Zoizit (diskussion) 6. mar 2018, 20:43 (CET)
  •  Kommentar Jeg tror at Zoizit har forstået din pointe Madglad, men jeg mener at du lige overreagerer. Vi kan alle begå sådan en fejl en gang imellem. Jo det er irriterende, men sådan er det. Hvis Zoizit gjorde det ofte, var det en helt anden historie, men hun er ikke kendt for at bryde reglerne, så en anden fremgangsmåde ville være bedre i dette tilfælde. Jeg mener derfor også at denne AOA kan lukkes, da der ikke er medhold til denne anmodning.  •   Rodejong   💬 ✉️  🖖 6. mar 2018, 21:15 (CET)