Wikipedia:Anmodning om administratorassistance/https://da.wikipedia.org/wiki/Foreningen Far

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi


Jeg hedder Sidsel Lyster, og jeg har bl.a. en dom mod landstalsmanden i foreningen Far, som blev idømt 10.000 kr. i erstatning for at have sendt mine personfølsomme oplysninger - som han havde modtaget som rådgiver i foreningen Far - ud til min arbejdsplads med krav om fyring. Jeg har flere slags skriftlig dokumentation for, at jeg siden 2010 er blevet forfulgt af foreningen Far.

Når jeg ser foreningen Fars løgnagtige opslag, og hvordan deres facebookprofil er beskyttet, oplever jeg min ytringsfrihed krænket. Jeg har ret til at beskrive, at foreningen Far ikke er stueren og positiv, men har forfulgt mig. Hovedbestyrelsen kunne give mig en offentlig undskyldning, hvis de tog afstand fra forfølgelsen - men i stedet har de travlt med at lægge låg på og benægte. Og de har oven i købet genvalgt den rådgiver, som forfulgte mig, som regionsformand i København. Vel at mærke efter at de var klar over forfølgelsen. Læk af personfølsomme oplysninger og forfølgelse af en mor er åbenbart ikke et kriterium, der diskvalificerer en rådgiver fra en formandspost i foreningen Far.

Jeg har brevene til min arbejdsplads fra foreningen Far. Og jeg har breve fra Jesper Lohse, formand i foreningen Far, til politiet og kommunen med påstande om, at jeg er løgnagtig og med anmodning om at fjerne mine børn. Jeg er flygtet til Færøerne pga. forfølgelse fra foreningen Far, hvor min eksmand, Nikolaj Rommedahl, har været formand. Jeg kan dokumentere, at han under sit næstformandsskab sendte personfølsomme papirer til min arbejdsplads og bad biskoppen fyre mig som præst. Jeg kan dokumentere, at foreningen Far har stået bag børnebortførelser - jeg har nemlig en veninde, der som barn blev bortført af foreningen Far til Grønland. Og jeg kan dokumentere at den tidligere næstformand, Keld Claville Jensen, er dømt for børneporno.

Må foreningen Far sætte en stopper for kritik? Det er i hvert fald ikke korrekt med en stueren wikipedia-artikel om en forening, som har store adfærdsproblemer. Sig, hvor jeg skal sende dokumentationen hen - så sender jeg den asap til den pågældende wikipedia-administrator. Her er min facebookprofil, hvor jeg kan kontaktes: https://web.facebook.com/profile.php?id=100009048900752

Susanne Stauns blog indeholder ligeledes kun veldokumenteret kritik af foreningen Fars metoder: http://mareridts.blogspot.com/2015/10/foreningen-far.html

Venlig hilsen Sidsel Lyster

Der er flere problemer med dine ændringer, ganske som der i sin tid var med Foreningen Fars egne ændringer - primært at de er partsindlæg og at de ikke har en encyklopædisk form. Begge dele kan løses, nok primært ved at lade andre omskrive dem. Indtil det sker (for eksempel på en kladdeside), giver det mening at fastholde den kedelige og intetsigende artikel. --Palnatoke (diskussion) 14. jan 2016, 09:25 (CET)
Som bruger af Wikipedia er jeg fuldstændig enig med Palnatoke. Behandling og kritik af personrelaterede sager skal foregå andre steder end i Wikipedia, hvilket er i overensstemmelse med vores gældende normer og politik (https://da.wikipedia.org/wiki/Wikipedia:Politikker_og_normer). Udgangspunktet skal være en neutral artikel om foreningen efter retningslinjerne, der er beskrevet her: https://da.wikipedia.org/wiki/Wikipedia:Skriv_Wikipedia_fra_et_neutralt_synspunkt . Kritik af organisationer kan man som regel finde, men kritik er baseret på holdninger og følelser, hvilket bliver problematisk, når formålet er en encyklopædisk form. --Kontoreg(Henvendelse) 14. jan 2016, 20:15 (CET)