Wikipedia:Ansøgning om administratorstatus/Økonom

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Jeg vil gerne ansøge om administratorstatus. Jeg har været aktiv på dawp siden 2013, i den første tid nærmest udelukkende med at skrive artikler indenfor mit interesseområde, men efterhånden har jeg brugt en stigende andel af min tid her på patruljering og andre almene wiki-tiltag. Jeg regner ikke med, at en evt. administratorstatus vil ændre væsentligt på, hvad jeg beskæftiger mig med, men den vil være til hjælp i patruljeringsarbejdet, hvor jeg ofte har mærket et behov for at kunne gribe mere effektivt ind overfor åbenlyst hærværk, fejloprettede sider o.l., og f.eks. i arbejdet med at konkludere på slettediskussioner. Økonom (diskussion) 13. nov 2020, 08:05 (CET)

  • Støtter - Dejligt at se din ansøgning. :-) Pugilist (diskussion) 13. nov 2020, 08:12 (CET)
  • Støtter Jeg har nu ikke fulgt dit arbejde så meget, men jeg vil da gerne give dig en chance hvis jeg kunne. Christian Giersing [ disk // bidrag // e-mail ] 13. nov 2020, 08:23 (CET)
  • Støtter - Ingen indvendinger herfra. Tværtimod vil jeg hilse dig velkommen blandt admins :-) --Medic (diskussion) 13. nov 2020, 08:40 (CET)
  • Støtter - Mit indtryk er, at du er en god, solid bruger, og ikke mindst at du bidrager konstruktivt i diskussioner. Det er meget værdsat, og derfor støtter jeg din ansøgning. --Arne (Amjaabc) (diskussion) 13. nov 2020, 10:00 (CET)
  • Støtter - selvfølgelig, en mangeårig seriøs og dygtig bruger. Selv om vi er mange admin'er, er vi ikke så mange blandt de daglige brugere, så her er absolut brug for friske kræfter. - Nico (diskussion) 13. nov 2020, 10:03 (CET)
  • Støtter - Du gør et godt stykke arbejde, og jeg støtter din ansøgning.--Kjeldjoh (diskussion) 13. nov 2020, 11:11 (CET)
  • Støtter Jeg kender kun denne ansøger for gode og seriøse bidrag samt patruljering af høj kvalitet. En klar forstærkning af holdet. Bruger Ramløser fra phone (Denne usignerede kommentar er skrevet af Ramloser (diskussion • bidrag) 13. nov 2020, 12:37‎)
  • Støtter - Når jeg spørger mig selv, hvorfor ikke? Så står det helt stille derinde:)) Du har udvist god aktivitet, store bidrag til encyklopædien og kommer ofte med konstruktive input, når der er diskussioner. Så thumbs op fra mig. Mvh. Asger (diskussion • bidrag • e-mail) 13. nov 2020, 22:20 (CET)
  • Støtter – Han gør et godt arbejde, har god forståelse for Wikipedias principper og kommunikerer godt. --Kartebolle (Dipsacus fullonum) (diskussion) 14. nov 2020, 09:28 (CET)
  • Støtter – Jeg har fuld tillid til at Økonom kan bruge redskaberne fornuftigt og er på linie med Arne og Nico. Jeg vil dog give dig et råd. Hidtil har du været meget anonym i de diskussioner som har været på da-wiki. Det kan faktisk være en fordel, fordi du i mange sammenhænge kan optræde neutralt. Men administratorer bliver på et eller andet tidspunkt udfordret på deres meninger uanset om de har dem eller ej. Så mit råd er at du forbereder dig på denne udfordring. Ikke ved at deltage i diskussioner, men gøre dig klart hvordan du vil reagere hvis du bliver udfordret. - Med venlig hilsen Savfisk (diskussion) 14. nov 2020, 11:41 (CET)
  • Støtter - Du har min fulde respekt for dit arbejde, Økonom. Du er nok en af de brugere, som er bedst til at kommunikere med andre, og jeg lægger også stor vægt på dine argumenter i diskussioner. Jeg ser frem til dig som admin. Mvh. Zelrin (DiskussionBidrag) 14. nov 2020, 17:12 (CET)
  • Støtter - Absolut en godt at få Økonom med. Jeg har også lagt mærke til den gode konstruktiv input i diskussioner. Og samtidige bidrager med at skrive og bedre artikler. --Steen Th (diskussion) 16. nov 2020, 09:43 (CET)
Konklusion:
Efter fuld enighed ovenfor har Økonom hermed fået administratorrettigheder.
- Sarrus (db) d. 22. nov 2020, 18:31 (CET)