Wikipedia:Ansøgning om administratorstatus/EeveeSylveon 1

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Jeg regner ikke med nogen konsensus med denne ansøgning, men det har noget at gøre, at jeg gerne vil komme mit ønske om flere aktive admins jf. min AOA til livs. Jeg føler mig nok moden til at kunne forstå, hvor forsigtig og hvornår man skal anvende værktøjet. Udover hærværksbekæmpelse, vil jeg også håndtere reklame, copyvio, tætpå-brugere osv. Igen, jeg forventer ingen konsensus med denne ansøgning, og i må meget gerne komme med positive og kritiske spørgsmål eller svar. Mvh. EeveeSylveon 8. mar 2018, 14:32 (CET)

  • Støtter Som du siger vil det være dejligt med flere og mere aktive hænder. Christian Giersing [ disk // bidrag // e-mail ] 8. mar 2018, 14:43 (CET)
  • Støtter ikke (endnu) Tror at det stadig er for tidlig at gøre dig til administrator. Selvom du allerede gøre et godt stykke arbejde, er du trods alt stadig lidt af en nybegynder. Jeg tror at et halvt år mere ved hærværkbekæmpelsen ville gøre dig godt. Du har stadig en del der skal læres om tror jeg. I mellemtiden kan du godt allerede angive ved de forskellige momenter hvad du synes en admin skulle gøre, eller hvad du mener du ville have gjort, hvormed vi får mere indsigt. Tag det ikke personligt, men tage lige et halv år mere.  •   Rodejong   💬 ✉️  🖖 8. mar 2018, 15:42 (CET)
  • Støtter ikke - De ting du lister op, kan du også sagtens klare uden admin-flaget. Jeg kunne godt tænke mig, at der var en mere gennemtænkt ansøgning - hvad er det præcis du tænker gør, at du skal have flaget? mvh Tøndemageren (diskussion) 8. mar 2018, 16:04 (CET)
  •  Kommentar til Rodejong og Tøndemageren: Jeg tror jeg skrev for lidt til min ansøgning, fordi jeg skulle hurtigt ud af døren, så nu giver jeg en uddybet forklaring på jeres spørgsmål. Jeg ved godt, at det måske er lidt tidligt at ansøge. Derfor forventer jeg heller ikke det store. Men grunden til, at jeg har ansøgt er fordi at jeg synes, at der er mangel på aktive admins på dawiki. For når KnudW ikke er aktiv, føler jeg en konstant mangel på administratorer. Jeg tænkte derfor tidligere i dag, om at ansøge, med det formål, at anvende værktøjerne, hvis ikke en admin var til stede. På IRC-kanalen #wikipedia-da, udpegede jeg tidligere i dag nogle ting, der kræver en admin. Her nævner jeg en copyvio-side og et uacceptabelt brugernavn. Meget kunne være nemmere, hvis jeg selv var admin. Samtidig kunne jeg oprette en del AOA'er om en evt. blokering el. sletning af en side, men det ville bare være spild af tid og arbejdskraft. Hvis administratorene var mere aktive, vil jeg ikke ansøge om status. Men nu mener jeg desværre, at det er et stort problem. @Tøndemageren: Ja, jeg ved godt, at sådan noget sagtens kan klares uden disse værktøjer, men det vil gøre stor gavn for mit arbejde at bruge disse værktøjer. Specielt hvis en admin ikke er til stede. Mit motto er: "Hærværk og reklame må aldrig vinde på Wikipedia". Spørg mig endelig igen, hvis i vil vide mere. Med venlig hilsen EeveeSylveon 8. mar 2018, 17:25 (CET)
  • Spørgsmål - Her kommer 3 standardspørgsmål tyvstjålet fra en:WP:RfA samt mit eget:
  1. Hvilke administrative opgaver regner du med at tage del i? Du har allerede redegjort lidt for det i din ansøgning, men jeg kunne godt tænke mig en uddybning af hvilke situationer du føler du ikke har de tilstrækkelige værktøjer at håndtere de problemstillinger du nævner.
  2. Hvad mener du har været dit bedste bidrag til Wikipedia? Hvorfor?
  3. Har du nogensinde været part i en Wikipedia-relateret konflikt eller blevet stresset/oprørt pga. andre brugeres handlinger? Hvordan håndterede du det, og hvordan vil du håndtere det hvis lignende situationer opstår i fremtiden?
  4. Det er ikke så længe siden du startede med at bidrage til projektet/blev patruljant. Historisk set har administratorer været her lidt længere tid før de får tildelt sysop-flaget (hvorvidt det giver mening er vel en smagssag). Føler du dig tryg nok ved Wikipedias interne procedurer til at håndtere rollen som administrator?
Tak fordi du tilbyder at hjælpe med arbejdet. -- InsaneHacker 🕊️ (🗨️) 8. mar 2018, 16:56 (CET)
 Kommentar Jeg vil gerne besvare spørgsmålene ovenfor:
  1. Jeg vil ikke kun bruge værktøjerne til hærværksbekæmpelsen. Som sagt vil jeg også bruge det til at fjerne reklame og copyvio (Hvis det altså er en artikeloprettelse, evt. en blokering af bruger, der gentagne gange indtaster spam/reklame/copyvio; resten kan klares som normal bruger)
  2. Kan du komme med en uddybning til det spørgsmål? Hvilken slags type redigeringer tæller for spørgsmålet?
  3. Jeg bliver ikke mere oprørt af andres konflikter (engang kun fordi de ikke kunne lade være med at "spamme" Seneste ændringer; var ikke så moden dengang). Dog har jeg været udsat for flere personangreb. Var engang meget oprørt over et angreb rettet mod mig tilbage i midten af juli (er siden da blevet mere moden). Seneste 2 personangreb + fremtidige rettet mod mig, ignorerer jeg bare. Personangreb håndterer jeg, nu til dags, ret mildt ift. dengang jeg startede på Wikipedia.
  4. Jeg accepterer reglerne fuldt ud som administrator. Vil bruge dem sparsomt og vil tænke over om det er en god idé at anvende værktøjet til specifikke situationer.
Mvh. EeveeSylveon 8. mar 2018, 18:09 (CET)
Tak for dine svar. Der er dog, desværre, ingen af dine svar, der får mig til at ændre mit stemme. Derudover har jeg flere gange oplevet at du har reageret uhensigtsmæssigt, og jeg er usikker på hvordan du ville reagerer i en ophidset diskussion. Det skal ikke forstås som at jeg ikke synes du gør et godt job - jeg vil bare gerne se tiden mere an før jeg kan stemme for. mvh Tøndemageren (diskussion) 8. mar 2018, 19:38 (CET)
  •  Kommentar Hej ES. Jeg har set lidt på din redigeringshistorik. Den er meget koncentreret om patruljeringer, og det er jo også fint. Man beskæftiger sig med det man har lyst til på W. Men som administrator må man have et bredt perspektiv. Jeg gætter på at det vil være en god ide at deltage mere i diskussioner på Landsbybrønden og.lign., så du får mere erfaring i at argumentere i W-sammenhæng, og så folk får et bedre indblik i hvad du står for. Desuden har du meget få artikelredigeringer, det er måske også en idé at få mere erfaring der også. --Madglad (diskussion) 8. mar 2018, 20:39 (CET)
  • Støtter ikke - som Madglad er inde på, er dine redigeringer i høj grad koncentreret om at fjerne hærværk og at indsætte test-skabeloner. Praktisk arbejde med artiklerne er der derimod langt imellem. Og så vidt jeg kan se, har du kun oprettet fire. Nu er der ganske vist ikke nogen minimums krav til, hvor meget man skal lave, men det er nyttigt at have erfaring indenfor flere områder. Administratorer skal jo kunne håndtere mange forskellige sager, ikke kun hærværk. --Dannebrog Spy (diskussion) 8. mar 2018, 23:18 (CET)
  • Neutral - Jeg ser at EeveeSylveon udfører er rigtig godt arbejde som patruljant, og jeg er enig i ønsket om flere aktive admins, men jeg er usikker på om EeveeSylveon pt. har den ro, autoritet og erfaring, som jeg som jeg ønsker hos en admin. --Kjeldjoh (diskussion) 9. mar 2018, 07:44 (CET)
  • Støtter ikke - Desværre. EeveeSylveon har leveret et kæmpe bidrag til at bekæmpe hærværk og har været en flittig patruljant. Der har imidlertid også været en del indkøringsvanskeligheder, og jeg vil derfor gerne vente noget tid. Kan der over tid demonstreres ro og overblik, vil det være fint, men lad os vente og se. --Pugilist (diskussion) 9. mar 2018, 11:47 (CET)
  • Støtter ikke - Jeg glæder mig til, med tiden og en større modenhed og erfaring at byde dig velkommen som admin; - men, som de ovenstående skriver, mener jeg også at du bør øge dine erfaringer i andre aspekter af Wikipedia, før du er parat til at være admin, og få erfaring i at skrive, redigere, få kendskab til de mange for ikke at tale om de vanskelige ophavsretsregler. At få adminredskaber er lige så meget et spørgsmål om ikke at bruge dem (utilsigtet). Jeg sætter stor pris på dit arbejde, men mener blot at du bør udvide dit felt, før du bliver admin. - Nico (diskussion) 9. mar 2018, 12:05 (CET)
  • Støtter ikke Enig med de andre støtter ikke: flittig patruljant, men mangler endnu den fornødne modenhed og erfaring. Fortsæt endelig arbejdet. --Cgt (diskussion) 11. mar 2018, 17:42 (CET)
  •  Kommentar @EeveeSylveon: Svar ang. spørgsmål 2: Alle redigeringer og handlinger tæller. -- InsaneHacker 🕊️ (🗨️) 12. mar 2018, 15:45 (CET)
  • Neutral – På den ene side er det måske lige tidligt nok, som flere andre også har givet udtryk for. På den anden side kunne det indimellem være rart med et par ekstra administratorhænder til at dæmme op for hærværksbølger og den slags, og på dette område gør EeveeSylveon allerede et prisværdigt arbejde. Så foreløbig bliver det en neutral-stemme herfra. Vh. SorenRK (diskussion) 14. mar 2018, 14:02 (CET)
  •  Kommentar - Jeg tror, at EeveeSylveon 1 har de rette kvaliteter, men det er ingen skade til at demonstrere det lidt yderligere. Rmir2 (diskussion) 14. mar 2018, 14:12 (CET)
Konklusion:
1 for, 2 neutrale og 6 imod. Jeg lukker selv anmodningen, da der bla. a. er gået en uge siden min anmodning blev oprettet, men også fordi jeg generelt bare ønsker det. Mvh. EeveeSylveon 15. mar 2018, 15:01 (CET)
  •  Kommentar Det er mit indtryk at du er mere end velkommen, når du har lidt bredere erfaring. --Madglad (diskussion) 15. mar 2018, 18:04 (CET)
 •   Rodejong   💬 ✉️  🖖 15. mar 2018, 19:28 (CET)
Happy face --Zoizit (diskussion) 15. mar 2018, 23:41 (CET)