Wikipedia:Ansøgning om administratorstatus/Steenth

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Jeg har været på wikipedia i mange år og har mange redigering bag mig, så jeg mangler ikke erfaringer med miljøet og kendskab til politiker. Og indtil nu har jeg ikke synes, at jeg skulle gik efter at blive administrator. Men jeg har kig på et par anmodninger, som ikke er blevet gjort og hvis jeg havde været administrator - så blev de ordnet. Og der er også andre opgaver, som jeg kunne påtage mig på sigt.

Det jeg har fokus på at holde orden bagved og ikke være så meget i front som patruljant og bekæmpe hærværk. Det jeg vil bruge rollen til bl.a.:

  • at opdatere skrivebeskyttet skabeloner, så de bliver mere i sync med fx den engelsk udgave med tilhørende af css-opsætning mv. Fx har jeg en lua-udgave af Navboks, som kunne rulles bruges af skabelonen.
  • at slette efter de kategoriflytninger, som jeg tid til anden foretager, som bot-operatør. Jeg har holdt mig tilbage for at tage en del flytninger, som kunne ensrette visse kategori-områder, fordi det ville kræve at en administrator at få gjort arbejdet færdig - og det kan jeg se at det kan tage tid, hvis en ikke har fokus på det. Fx her og her - liste
  • rydde op i slette-anmodninger i øvrige.
  • og vil gerne hjælpe andre med administratorhandlinger, som fx kommet via irc, fx hvis der skal blokkes en ip/bruger eller en side skal beskyttes hurtig.

Jeg er i forvejen administrator på Wikimedia Danmark’s wiki, så jeg har erfaringer med rollen. --Steen Th (diskussion) 13. jan 2014, 16:12 (CET)

27 for og ingen imod, Steenth er hermed administrator. - Kåre Thor Olsen (Kaare) (diskussion) 20. jan 2014, 16:36 (CET)

Jeg takker for den meget massive støtte... Jeg noget at leve op til. At der også kom en opgave blandt tilkendelsegivelse må jeg se på.... --Steen Th (diskussion) 20. jan 2014, 21:01 (CET)