Wikipedia:Dagens avis i Wikipedia

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Denne side beskriver et miniprojekt på Wikipedia.
I stil med projekterne på Wikipedia har miniprojekterne til formål at samle og koordinere forbedringen eller oprettelsen af artikler indenfor et bestemt område. Eventuelle diskussioner vedrørende projektet henvises til sidens diskussion.

Projektet Dagens avis i Wikipedia går i al sin enkelthed ud på at et antal wikipedianere på en given dag anskaffer en og samme avis, og sørger for at alle personer og institutioner i avisen kan findes i Wikipedia.

Dette gøres i følgende trin:

  • Dag og avis besluttes.
  • Deltagere melder sig.
  • Avisen gennemses for potentielle artikler. Disse skrives på en liste.
  • Artiklerne skrives, helst indtil der ikke er flere røde links.

For ikke at brække halsen på projektet kan man nøjes med en del af avisen - for eksempel én side pr. deltager.

Jeg beslutter hermed ganske diktatorisk at vi lægger ud med Kristeligt Dagblad (tak til random.org og Danske aviser). --Palnatoke 20. feb 2006 kl. 08:43 (CET)

Jeg beslutter hermed ganske diktatorisk at anden runde bliver Politiken (tak til random.org og Danske aviser). --Palnatoke 28. apr 2006 kl. 11:11 (CEST)

Lad os eksperimentere lidt: Dagens avis er ikke en avis, men Ud & Se for juni 2006. Den burde være til at finde på de fleste stationer og i de fleste tog fra på torsdag. --Palnatoke 30. maj 2006 kl. 13:16 (CEST)

Lad os prøve igen - denne gang med en gratisavis: MetroXpress på fredag. --Palnatoke 2. jul 2007, 14:40 (CEST)

Vi ser om konceptet stadig holder: Jeg beslutter ganske diktatorisk at vi kigger i Berlingske tirsdag den 7. august (tak til random.org og Aviser i Danmark). --Palnatoke (diskussion) 23. jul 2012, 14:40 (CEST)