Wikipedia:Evaluering/Frederik Magle

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Frederik Magle[rediger kildetekst]

Jeg vil gerne have artiklen evalueret med henblik på nominering til LA i første omgang og senere GA. Jeg foretog en større udvidelse af artiklen i går og indstillede den umiddelbart derefter til LA, men efter en god nats søvn kom jeg til den konklusion at artiklen nok alligevel ikke er helt god nok endnu. Derfor beder jeg om en evaluering først. På forhånd tak, --Danmuz (diskussion) 12. aug 2012, 09:28 (CEST)

Til orientering har jeg netop foretaget nogle forbedringer af artiklen i form af uddybning af visse afsnit og tilføjelse af kritik for bedre balance og neutralitet (opdateret --Danmuz (diskussion) 15. aug 2012, 15:38 (CEST)), men jeg vil være meget taknemmelig hvis nogen vil evaluere artiklen så jeg kan forbedre den yderligere. Det er nogen gange svært at se skoven for bare træer på artikler man har arbejdet meget på. Mvh, --Danmuz (diskussion) 14. aug 2012, 15:37 (CEST)
Der mangler lidt om hans uddannelse. --Villy Fink Isaksen (diskussion) 15. aug 2012, 17:19 (CEST)
Tak for responsen! Der står ikke meget om den, hverken på hans hjemmeside eller Blå Bog, men jeg vil skrive det jeg kan finde ind i artiklen. --Danmuz (diskussion) 15. aug 2012, 17:31 (CEST)
Gjort Så har jeg tilføjet alt hvad jeg kunne finde. Fra hjemmesiden og en artikel fra Kristeligt Dagblad. Jeg foretog en infomedia-søgning i dag og printede de artikler jeg fandt relevante. Jeg har ikke læst dem alle grundigt igennem, men det lader ikke til meget mere at finde om uddannelsen. --Danmuz (diskussion) 15. aug 2012, 18:10 (CEST)

Opdateret med en kort beskrivende indleding samt et par andre mindre forbedringer. --Danmuz (diskussion) 20. aug 2012, 15:05 (CEST)

Jeg takker for feedback fra Villy Fink Isaksen. Siden jeg anmodede om en evaluering har jeg foretaget væsentlige forbedringer af artiklen og afslutter nu evalueringen i henhold til reglerne (om inaktivitet). Til gengæld tror jeg også artiklen er klar til at blive nomineret til LA, så det nominerer jeg den herved til. Mvh, --Danmuz (diskussion) 18. sep 2012, 14:31 (CEST)