Wikipedia:Flytteforslag/Fætter BR

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Legetøjskæden har ikke brugt navnet Fætter BR om sig selv de sidste to-tre år. Det er formentligt en følge af, at 75 % af firmaet bag, Top-Toy, blev solgt til kapitalfonden EQT i 2015. Faktum er i hvert fald at kæden nu konsekvent omtales som BR på dens hjemmeside. Butikkerne er imidlertid registret som P-enheder til Top-Toy i Det Centrale Virksomhedsregister. Her er de fleste butikker navngivet som BR-Legetøj Stednavn, men enkelte butikker, især de nyere, bruger ikke bindestreg.

Så nu er spørgsmålet, om artiklen skal flyttes til BR, BR-Legetøj eller BR Legetøj. --Dannebrog Spy (diskussion) 17. dec 2018, 14:21 (CET)

Hvis det generelle navn er BR-Legetøj bør artiklen stå under dette navn i min optik. mvh Tøndemageren (diskussion) 17. dec 2018, 14:35 (CET)
  •  Flyt - Da BR-Legetøj er et af de registreret binavne, mener jeg at vi skal bruge det som det primære navn.--Kjeldjoh (diskussion) 17. dec 2018, 14:58 (CET)
  •  Kommentar En hurtig søgning viser, at Fætter BR fortsat er et meget brugt navn for lejetøjskæden. De er i rekonstruktion, hvorfor der formentlig kommer til at ske noget yderligere med virksomheden og dennes butikker indenfor det næste års tid. Når støvet har lagt sig, ved vi måske mere om, hvad butikskæden fremadrettet kaldes. --Pugilist (diskussion) 17. dec 2018, 15:39 (CET)
Udviklingen er gået lidt hurtigere end ventet, for Top-Toy er blevet erklæret konkurs i dag. De fleste butikker er lukket, og resten bliver det til nytår om end med forbehold for et ophørsudsalg i januar. Om nogen vil overtage resterne står i øjeblikket hen i det uvisse. --Dannebrog Spy (diskussion) 28. dec 2018, 22:25 (CET)
Som sådan er det jo irrelevant, hvad de kalder sig selv, hvis alle andre kalder dem noget andet - og det ser ud til at det er almindeligt at kalde dem "Fætter BR".[1][2] --Palnatoke (diskussion) 29. dec 2018, 12:18 (CET)
  •  Flyt ikke - En hurtig Google-sammenligning viser at "Fætter BR" er væsentligt mere anvendt end "BR-Legetøj", så jeg ændre min holdning til Flyt Ikke.--Kjeldjoh (diskussion) 4. jan 2019, 10:23 (CET)

Der er ikke konsensus om flytning, så forslaget trækkes. Til gengæld har jeg tilføjet et afsnit i artiklen om de forskellige navne. Der er dog problemer med en IP-bruger, der bliver ved med at fjerne oplysninger om andre navne end Fætter BR i indledningen. Hvis det fortsætter, bør artiklen semibeskyttes til der er faldet ro over tingene. --Dannebrog Spy (diskussion) 19. jan 2019, 13:27 (CET)