Wikipedia:Flytteforslag/Grundig

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
  •  Flyt / Neutral Jeg vil da æde min gamle hat på at hovedbetydningen af ordet "Grundig" er det at være grundig, men jeg ved ikke om det overhovedet kan lade sig gøre at skrive en encyklopædisk artikel om det ord? Jeg hører gerne jeres andres mening. Hilsen Christian Giersing [ disk // bidrag // e-mail ] 18. jan 2018, 17:20 (CET)
  •  Flyt ikke - Da Wikipedia ikke er en ordbog (sådan da ..), er det relevante opslag i en encyklopædi virksomheden Grundig. Vi får nok også vanskeligt ved at skrive noget encyklopædisk om tillægsordet grundig. --Pugilist (diskussion) 18. jan 2018, 17:25 (CET)
  •  Flyt ikke - Jeg synes, du siger det selv: Det er ikke til at skrive en encyklopædisk artikel om et relativt almindeligt tillægsord. --Arne (Amjaabc) (diskussion) 18. jan 2018, 20:45 (CET)
  •  Kommentar - Sæt en "se også"-skabelon i toppen af artiklen og henvis til grundighed, hvis du mener at en sådan artikel kan/bør skrives. Og skriv den også gerne. --Palnatoke (diskussion) 19. jan 2018, 12:08 (CET)
  •  Flyt ikke - Wikipedia er ikke en ordbog. Der kan næppe skrives noget encyklopædisk relevant om dette tillægsord. Du kan oprette wikt:grundig, hvis du har lyst. Hvis der skal skrives om emnet, bør det være under navnet grundighed, hvis det ellers er noget, man kan skrive en encyklopædisk artikel om.
    - Sarrus (db) d. 3. feb 2018, 18:56 (CET)
Konklusion:
Der er ikke opbakning til flytning. Vh. SorenRK (diskussion) 2. mar 2018, 17:58 (CET)