Wikipedia:Flytteforslag/Ligasystemet i dansk fodbold

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Vi har artiklerne Ligasystemet i dansk fodbold og Fodbold i Danmark. Sidstnævnt indeholder meget lidt reel information, og førstnævnte er reelt set en beskrivelse af fodbold som det spilles i Danmark. Derfor foreslår jeg at førstnævnte flyttes over til Fodbold i Danmark, og eventuelt brugbar tekst fra sidstnævnt flyttes over i førstnævnte. mvh Tøndemageren (diskussion) 17. jul 2019, 09:14 (CEST)

  • Symbol move vote.svg Flyt - Pr. ovenstående. mvh Tøndemageren (diskussion) 17. jul 2019, 09:14 (CEST)
  • Symbol move vote.svg Flyt - Fint forslag. Toxophilus (diskussion) 17. jul 2019, 09:27 (CEST)
  • Symbol comment vote.svg Kommentar og Symbol question green.svg Spørgsmål – Jeg er uenig i at Ligasystemet i dansk fodbold reelt set er en beskrivelse af fodbold som det spilles i Danmark, idet der også er organiseret fodbold under DGI og Dansk Firmaidrætsforbund, samt uorganiseret fodbold i Danmark. Vil der være plads til at beskrive disse aktiviteter i en eventuelt sammenskrevet artikel? --Kartebolle (Dipsacus fullonum) (diskussion) 17. jul 2019, 09:44 (CEST)
    • Symbol comment vote.svg Kommentar @Kartebolle: Det har du helt sikkert en pointe i. Og ja, der vil helt sikkert være plads til denne beskrivelse også, i den sammenskrevet artikel. Artiklen vil jo ligge på Fodbold i Danmark. mvh Tøndemageren (diskussion) 17. jul 2019, 10:02 (CEST)
  • Symbol move vote.svg Flyt - Lyder fornuftigt med en samlende artikel med navnet Fodbold i Danmark, som kan rumme al den nævnte information. --Økonom (diskussion) 25. jan 2020, 09:38 (CET)
Crystal Clear action apply.pngKonklusion:
Der virker til at være fuld opbakning til at gennemføre flytningen. --|EPO| COM: 29. mar 2020, 14:17 (CEST)