Wikipedia:Flytteforslag/Mirakelbær (plante)

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Jeg har sammenskrevet Mirakelfrugt med Mirakelbær (plante) (90% af indholdet i førstnævnte var allerede i sidstnævnte), og omdirigeret til sidstnævnte. Nu skal artiklen "bare" hen på Mirakelbær, men denne er en flertydigheds-side, så jeg kan ikke flytte den. Jeg tænker at det er ukontroversielt (eller at det kontroversielle ligger i det jeg allerede har lavet). NisJørgensen (diskussion) 26. dec 2017, 01:42 (CET)

Du har nok ret i at det kontroversielle ligger i det du allerede har lavet. Sagen minder om det, vi ser på Diskussion:Løg#Sammenlægning/omstrukturering, altså krydsfeltet mellem botanik og andre fagområder - fra den botaniske vinkel er plantedelen blot en plantedel, men fra de andre fags vinkel er anvendelsen af de forskellige plantedele central, mens det botaniske blot er "infrastruktur". Konkret vil jeg dog mene at sammenskrivningen er uproblematisk. --Palnatoke (diskussion) 26. dec 2017, 07:56 (CET)
Ja, det var også min vurdering - inklusive at denne sammenskrivning næppe ville møde modstand. NisJørgensen (diskussion) 2. jan 2018, 15:07 (CET)
Konklusion:
Ingen protester på 10 dage. Er der en behjertet administrator der vil foretage slet+flyt? NisJørgensen (diskussion) 5. jan 2018, 10:32 (CET)

Done Pugilist (diskussion) 16. jan 2018, 13:38 (CET)