Wikipedia:Flytteforslag/Nynne

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
  • Spørgsmål/ Flyt Er hovedbetydningen af ordet Nynne ikke det at nynne lyde? Kan der skrives en artikel om det? I så fald bør Nynne flyttes til Nynne (flertydig) og den artikel bør ligge under Nynne. Christian Giersing [ disk // bidrag // e-mail ] 19. jan 2018, 07:58 (CET)
  •  Flyt ikke - Igen: Nynne som verbum er ikke et encyklopædisk emne. Hvis begrebet endelig skal repræsenteres, skal det være i substantiv-formen "nynnen", og så kan det sagtens lægges ind under den eksisterende flertydige. --Arne (Amjaabc) (diskussion) 19. jan 2018, 08:46 (CET)
  •  Kommentar Jeg har vist læst et eller andet sted her på WP (kan desværre ikke huske hvor), at hvis begrebet kan nøjes med at beskrives med én eller to linjer på en flertydig-side, er det ikke encyklopædisk relevant. Er det ikke rigtigt? Christian Giersing [ disk // bidrag // e-mail ] 19. jan 2018, 08:49 (CET)
  •  Kommentar/ Spørgsmål Efter at jeg har rettet de andre, er der lige nu 3 henvisninger til "nynne" i betydningen at nynne. Skal de så bare delinkes eller hvad? Christian Giersing [ disk // bidrag // e-mail ] 25. jan 2018, 19:17 (CET)
  •  Kommentar Man kan overveje af de-linke, alternetivt at ændre linket til substantivet nynnen, i overensstemmelse med Arnes indlæg. --Pugilist (diskussion) 26. jan 2018, 09:29 (CET)
Konklusion:
Der er efter halvanden måned ikke opnået enighed om flytningen, hvorfor den ikke udføres. Christian Giersing [ disk // bidrag // e-mail ] 4. mar 2018, 14:30 (CET)