Wikipedia:Flytteforslag/Paul Antony Young

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Paul Antony Young er kendt som Paul Young, så artiklen bør hedde Paul Young. Det er også en anden sanger med det navn, men jeg mener ikke at der kan være tvivl om at Paul Antony Young er den langt mest kendte Paul Young, og den person som de fleste vil tænke på i forbindelse med navnet (hvis de kender det).

  •  Flyt jf. indledning. Mvh. Kartebolle (diskussion) 6. aug 2016, 18:30 (CEST)
  •  Flyt - "Antony" er helt oplagt den mest kendte Paul Young. Hvis sagen går i fisk, på wiki-fnidder, skal der som minium oprettes en flertydig med henvisninger til de to. Men ingen tvivl om, at "Antony" er den klart mest kendte af de to, og den man vil forvente at finde under Paul Young, med mindre man er helt forudsætningsløs. --Pugilist (diskussion) 6. aug 2016, 21:48 (CEST)
  •  Flyt - enig med de forrige ærede talere. --Arne (Amjaabc) (diskussion) 6. aug 2016, 22:36 (CEST)
  •  Flyt - Fint foreslag. Toxophilus (diskussion) 7. aug 2016, 08:37 (CEST)
  •  Flyt - --Glenn (diskussion) 7. aug 2016, 09:11 (CEST)
  •  Flyt - Enig med jer andre. Så kommer det også til at svare til de øvrige wikier (i hver fald dem, hvis alfabeter jeg kan tyde). Til gengæld er der ikke rigtig nogen linje i, hvad de kalder artiklen om den Paul Young, der er født i 1947: Den tyske kalder artiklen Paul Young (Mike and the Mechanics) og den engelske Paul Young (singer, born 1947), mens fransk, nederlandsk, polsk og spansk kalder den Paul Young (Sad Café). --SorenRK (diskussion) 7. aug 2016, 17:44 (CEST)
Konklusion:
Enighed om, at Paul Antony Young skal flyttes til Paul Young. Det er blot spørgsmålet om, hvad den "anden" Paul Young skal ligge under. Jeg har flyttet til Paul Young (Sad Café), primært fordi Mike & The Mechanics vist nok skal skrives med et "+". Er der andre holdninger til, hvor han skal ligge, så kan den bare flyttes. --Pugilist (diskussion) 29. aug 2016, 18:38 (CEST)