Wikipedia:Flytteforslag/Rådhuspladsen (København)

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Hej folkens.

Som en af de sidste sætninger på Diskussion:Rådhuspladsen (København) påpeger, er det på {{Flertydig}}-siden Rådhuspladsen kun Rådhuspladsen (København), hvor linket (pt.) er blåt. Følgende andre har siden i hvert fald 2010 stået med røde links:

Jeg tvivler stærkt på at de andre er notable, og at artiklerne nogen sinde vil blive oprettet (med reelt indhold).

I 2012 er Rådhuspladsen (Vilnius) så blevet tilføjet til listen med blåt link.

Jeg foreslår derfor at flertydigsiden Rådhuspladsen slettes, at Rådhuspladsen (København) flyttes til den derefter ledige plads Rådhuspladsen, og at Rådhuspladsen (Vilnius) så blot linkes fra Rådhuspladsen med en topnote.

Men hvis der på et tidspunkt dukker andre (notable) Rådhuspladser op, er det jo altid muligt at oprette flertydig-siden igen.

  •  Flyt i medfør af ovenstående lange smøre. Med venlig hilsen Christian Giersing [ disk // bidrag // e-mail ] 10. okt 2014, 16:45 (CEST)
  •  Flyt - Flertydig-siden har stået i årevis, uden at nogen har fundet det værd at oprette artikler om de andre pladser. De er måske nok notable, om ikke andet så den i Aarhus, men tydeligvis ikke interessante nok til, at nogen vil skrive om dem. Simpelthen fordi den offentlige interesse for dem er mikroskopisk i forhold til den københavnske. --Dannebrog Spy (diskussion) 10. okt 2014, 17:06 (CEST)
  •  Flyt - Enig med Dannebrog Spy. Pugilist (diskussion) 10. okt 2014, 17:20 (CEST)
  •  Flyt - Fint forslag. Toxophilus (diskussion) 10. okt 2014, 18:56 (CEST)
  •  Flyt - Tror nok nogle af dem er notable, men Rådhuspladsen i København er helt klart primærbetydning. Det er et dansk fænomen med at sætte "en" på til sidst i navnet, derfor er den mest korrekte oversættelse af Rådhuspladsen i Vilnius også Vilnius Rådhusplads. --Patchfinder (diskussion) 13. okt 2014, 19:00 (CEST)
  •  Flyt - Rådhuspladsen i København er primærbetydning. --Steen Th (diskussion) 13. okt 2014, 21:37 (CEST)
  •  Flyt - ganske enig i ovenstående. --Medic (Lindblad) (diskussion) 13. okt 2014, 22:03 (CEST)
Konklusion:
Flytning gennemført. --Palnatoke (diskussion) 18. okt 2014, 08:40 (CEST)