Wikipedia:Forbud/Aktive forbud

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Genveje:
WP:F/AF
WP:FB/AF

På denne side kan du se en liste over brugere der er (eller har været) underlagt forbud. Brugere der er bandlyst eller blokeret permanent for at være sokkedukker kan findes i hhv. Kategori:Bandlyste brugere og Kategori:Marionetter.

Forbud kan pålægges af fællesskabet gennem konsensusWP:Forbud/Anmodninger og ligeledes kan fællesskabet løfte et forbud gennem konsensus sammensteds. Hvis der er konsensus om at pålægge et forbud vil en administrator registrere den her.

Brugere der ikke overholder deres forbud kan blokeres jf. med takseringsreglerne. Hvis en bruger har overtrådt deres forbud i en sådan grad at en administrator vurderer at brugeren bør blokeres i længere tid eller bandlyses kan de registrere den "sidste advarsel" her. Denne liste skal dog kun bruges i forbindelse med blokeringer og bandlysninger forbundet med brugerens forbud, og ikke andre sager.

Liste nuværende og tidligere forbud[rediger kildetekst]

Brugernavn Forbudstype Citat Link til anmodning Startdato Slutdato Aktiv?
Eksempel på et forbud Emneforbud I diskussionen er det blevet dokumenteret at Eksempel konsekvent har redigeret artikler om bagværk for at indsætte irrelevante afsnit om hans eget bageri, både i teksten og i listen over Eksterne henvisninger, i strid med WP:NPOV og WP:SELV. Gentagne henvendelser fra brugere har ikke været succesfulde og der er derfor taget en beslutning om at Eksempel underlægges et emneforbud i områderne "Bagværk og bagerier generelt", "Indsættelse af links i 'Eksterne Henvisninger'" og "Indsættelse af links til Eksempels bageri og sider relateret hertil." Her indsættes et link til den relevante diskussion på WP:Forbud/Anmodninger 24-04-2017 Ubestemt tid Ja
Rmir2
Madglad
Kommunikationsforbud Med 11/14 for et forbud og særskilt 8/10 for en tidsperiode på 12 måneder er der tilstrækkelig opbakning til at forbuddet kan implementeres.

Diskursen mellem de to brugere har udviklet sig på en sådan måde at den ikke længere tjener noget konstruktivt formål ift. at forbedre indholdet på projektet. Rmir2 har ganske rigtigt ageret meget problematisk og har fået inddraget diverse privilegier som konsekvens heraf, og der er brugere der nu bruger stort set al deres Wikipedia-tid på at rydde op efter ham. Det faktum at mange af dem også støtter dette forbud taler for at beskedvekslingen mellem de to brugere reelt ikke løser de problemer som Rmir2 har forårsaget. Ideelt set vil den "arbejdsro" der nævnes i diskussionen tjene til at det bliver nemmere at håndtere oprydningsarbejdet uden at skulle håndtere en masse personfnidder samtidigt.

Jeg har anmodet om at andre administratorer læser min konklusion og indsætter deres signatur nedenfor og vil ikke lade forbuddet træde i kraft før en anden administrator har tilsluttet sig konklusionen.

-- InsaneHacker 🕊️ (🗨️) 30. maj 2018, 12:46 (CEST)

-- Medic (Lindblad) (diskussion) 30. maj 2018, 13:17 (CEST)

Wikipedia:Forbud/Anmodninger/Kommunikationsforbud mellem Rmir2 og Madglad 30-05-2018 30-05-2019 Nej
Brugernavn Årsag til advarsel Citat Link til advarsel Dato for advarsel
Eksempel på en advarsel 4. brud på emneforbud om bagværk, bageri, eksterne henvisninger mm. Hej Eksempel, du er nu blevet blokeret 4 gange for at have brudt dit emneforbud mod bl.a. bagværk, bageri og eksterne henvisninger. Hvis du bryder forbuddet igen vil jeg blokere dig i et år. -- Administrator 24. apr 2017, 21:08 (CEST) Her indsættes et link til den pågældende brugers diskussionside. 24-04-2017