Wikipedia:Forbud/Anmodninger/Kommunikationsforbud mellem Rodejong og Madglad

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Hvilke(n) bruger(e) vil blive berørt af et evt. forbud?:

Hvilke brugere er involveret i den pågældende problemstilling?:

Forslag til blokeringstype: Kommunikationsforbud:

  • skrive på hinandens bruger og brugerdiskussionsider;
  • svare på hinandens indlæg i diskussioner;
  • hentyde til eller kommentere hinanden alle steder på Wikipedia;
  • fjerne hinandens redigeringer, hverken gennem tilbagerulning eller på andre måder;
  • anvende "tak"-funktionen på hinandens redigeringer.

Hvorfor skal der nedlægges et forbud mod de(n) pågældende bruger(e)?:

Oprettet efter ønske af Rodejong, da han i øjeblikket er underlagt redigeringsrestriktioner. Han har givet begrundelsen:

Citat Bruger Madglad fører en hetz, og har gjort det siden december 2016. Han har været nedladende og blander sig i diskussioner mellem mig og andre for at komme med "belastende beviser" der kun afsporer diskussioner. Der er flere gange angivet at Madglad er med til at optrappe konflikter i stedet for at bringe ro. Når der er administratorer der følger mine bidrag, er det ikke nødvendigt at Madglad hele tiden skal komme med små stik, oprette den ene efter den anden AOA, osv. Madglad har vist at han ikke kan lade mig være, og hele tiden skal irritere mig. Omvendt sker det også at hans kommentare lokker mig til at reagere med skarp tone tilbage. Det ville være til alles fordel hvis der oprettes et forbud mellem mig og Madglad •   Rodejong   💬 ✉️ 8. jun 2017, 23:00 (CEST) Citat
Rodejong

Mvh. Asger (diskussion • bidrag • e-mail) 8. jun 2017, 22:57 (CEST)

  • Jeg har intet behov for at Rodejong ikke må kontakte mig. Jeg tager gerne imod kritik eller spørgsmål, hvis jeg har lavet noget, der er diskutabelt. Jeg har egentligt heller ikke noget specielt behov for at skrive på Rodejongs diskussionsside, med mindre han angriber mig, hvilket han har gjort så sent som til aften. Så på den måde synes jeg at forslaget er overflødigt. Til gengæld er forslagets "hentyde til eller kommentere hinanden alle steder på Wikipedia" uheldigt. Der er folk, der kører trætte af Rodejongs urimeligt mange ikke-diskuterede og mangelfuldt testede skabelonredigeringer. Nogle er nødt til at tage skraldet for at sige den slags højt. Og den rolle har bl.a. jeg påtaget mig. Det er nødvendigt at få løst de problemer, der er på Wikipedia, hvis ikke endnu flere skal falde fra Wikipedia. Man løser ikke problemerne ved at feje dem ind under gulvtæppet. --Madglad (diskussion) 8. jun 2017, 23:32 (CEST)

Svar fra brugeren/brugerne der vil blive berørt af forbuddet:

Korte kommentarer fra andre involverede brugere:

Korte kommentarer fra uinvolverede brugere:

  •  Kommentar - Støtter forslaget, da jeg mener, at det vil være bedst for alle parter med en pause fra hinanden. Mvh. Asger (diskussion • 

bidrag • e-mail) 8. jun 2017, 22:57 (CEST)

  • Det siger sig selv at der er en grænse mellem kritik og forfølgelse. Hvis det kan dokumenteres at denne grænse er overskredet (difflinks eller lign.) kan jeg forholde mig til forslaget. Mvh. InsaneHacker 🕊️ (💬) 8. jun 2017, 23:13 (CEST)
Jeg har ikke for vane at gemme difflinks til alle forseelser andre laver. Jeg ved ikke hvor jeg skal begynde at samle dem op. Men der har været flere diskussioner mellem mig og Madglad hvor Madglad er efter mig. Han siger det jo selv at han tager rollen for at råbe op om mine redigeringer. Hans AOA mod mig beviser det, hans oprettelse af forbuddet viser det. Diskussioner hvor han afsporer den, etc. Bare et lille greb af noget jeg så lige hurtigt kunne finde:
  1. https://da.wikipedia.org/wiki/Wikipedia:Anmodning_om_administratorassistance/_Blokering_af_Rodejong_2017-04-01
  2. https://da.wikipedia.org/wiki/Wikipedia:Anmodning_om_administratorassistance/Blokering_af_Rodejong_2017-03-19
  3. https://da.wikipedia.org/wiki/Wikipedia:Landsbybr%C3%B8nden/Statsborgerskab_og_nationalitet - afsporer
  4. https://da.wikipedia.org/wiki/Wikipedia:Landsbybr%C3%B8nden/Wikipediaer
  5. https://da.wikipedia.org/wiki/Wikipedia:Landsbybr%C3%B8nden/Infoboks_biografiske_parametre - overtager hele diskussionen/foreslaget
  6. https://da.wikipedia.org/wiki/Wikipedia:Landsbybr%C3%B8nden/Bremse_p%C3%A5_wikidata-projektet
  7. https://da.wikipedia.org/wiki/Wikipedia:Gendannelsesforslag/Skabelon:Advarsel
  8. https://da.wikipedia.org/wiki/Wikipedia:Landsbybr%C3%B8nden/Skabelon_Advarsel
I mange diskussioner er det også ofte Madglad der altid kommer med kommentar eller spørgsmål. For eksempel her kommer jeg med et forslag. Hans spørgsmål er om det har været diskuteret før. Det er overflødigt for forslaget er jo til diskussion. Denne slags vækker kun irritation. Der er sikkert flere steder, men det bliver for meget at nævne dem alle.  •   Rodejong   💬 ✉️ 9. jun 2017, 11:06 (CEST)
  •  Kommentar - Støtter ikke forslaget umiddelbart, da jeg mener det er på et forkert grundlag. At to brugere er uenige, gør ikke at der skal være forbud mod at diskuterer med hinanden. Kort sagt kan Madglad være lidt kort for hovedet, mens Rodejong misforstår uenighed som at brugeren er "efter mig". Hvis der skal være et forbud, kan det være inklusiv at brugerne opretter og deltager i diskussioner udover egen diskussionsside, men det vil være en anden diskussion, jeg hverken ønsker at tage her, eller at oprette andetsted. mvh Tøndemageren (diskussion) 9. jun 2017, 11:24 (CEST)
Tøndemageren: Hvad mener du med det Tøndemageren? Jeg forstår intet af hvad du siger her. Det forkommer mig som noget selvmodsigende.  •   Rodejong   💬 ✉️ 9. jun 2017, 23:46 (CEST)
Hvis du vil fortælle hvad du mener er selvmodsigende, så skal jeg prøve at forklare :) mvh Tøndemageren (diskussion) 10. jun 2017, 09:55 (CEST)

Diskussion af forslaget:

Konklusion[rediger kildetekst]

Der kom ikke så megen diskussion af forslaget, og problemstillingen synes endvidere ikke aktuel længere. Der er ikke opbakning til det foreslåede forbud, og anmodningen lukkes derfor. --Pugilist (diskussion) 22. aug 2017, 20:48 (CEST)