Wikipedia:Gendannelsesforslag/ComX Networks

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

ComX Networks er blevet slettet, uden diskussion.

  • Gendan ComX har været en af de toneangivende aktører på det danske bredbåndsmarkedet. Det i sig selv medfører de er meget notabelt. --Steen Th 23. feb 2012, 10:07 (CET)
  • Gendan - Kan ikke rigtigt argumenterer for hvorfor jeg føler de bør gendannes, men synes jeg nu de bør. mvh Tøndemageren 23. feb 2012, 10:23 (CET)
  • Gendan ikke - Jeg tillod mig at slette artiklen uden yderligere, da jeg efter artiklens indhold vurderede, at virksomheden efter de foreliggende retningslinier ikke lever op til kravet om notabilitet. Virksomheden har 60 ansatte og leverer bredbåndsløsninger. Det er der altså en del andre virksomheder, der også gør. Uden nærmere beskrivelse af, hvad der gør ComX Networks speciel i forhold til andre bredbåndsleverandører, mener jeg ikke at der bør ske gendannelse. Måtte det vise sig, at det vurderes at ComX Networks vurderes som notable, bør vi måske kigge på kriterierne og justere disse. Pugilist 24. feb 2012, 12:22 (CET) - Blot for en ordens skyld kan jeg se, at det ikke var mig der slettede artiklen. Det var en erindringsforskydning. Men det ændrer ikke ved debat og konklusion. Pugilist 26. feb 2012, 15:14 (CET)
  •  Kommentar - De har opfyldt 2 kriterierne, men firmaet har ikke samme status som den have en gang. De have i 2007 106 ansatte og de var markedsledere inden at elselskaberne begyndt deres bredbåndsaktiviteter og de har i Københavns området deres egen net. De skal ikke bedømmes ud fra nutiden, men for deres rolle i tiden, hvor bredbåndsmarkedet stadig var relativ nyt. For der var de en af den væsentlige og store aktører på markedet. Så det er et spørgsmål at kigge længere tilbage end bare kigge på deres status nu og her. --Steen Th 24. feb 2012, 13:52 (CET)
Interessant oplysning. Men det bør vel så skrives ind i en eventuelt gendannet artikel. Pugilist 24. feb 2012, 14:33 (CET)
  • Gendan - Med mit eget kendskab til branchen, så slår firmaet mig umiddelbart som notabelt qua deres investering i rør og fibre, da det marked startede. Deres salg af ydelser, som f.eks. tv og bredbånd er mindre interessant. --VicVal 25. feb 2012, 12:40 (CET)
Konklusion:
Det ser ud som om, at der er noget der ligner konsensus om en gendannelse. Det vil dog være rart, hvis personer med kendskab til virksomheden kunne omskrive artiklen, således at det af denne blev klart, hvad der adskiller virksomheden fra andre bredbåndsleverandører. Pugilist 26. feb 2012, 15:06 (CET)