Wikipedia:Gendannelsesforslag/FC Udfordringen

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Artiklen om FC Udfordringen er blevet slettet et par gange af Bruger:Brandsen med begrundelsen "manglende notabilitet". Jeg mener imidlertid, at sagen ikke er så indlysende, idet vi har adskillige andre klubber med førsteholdet i serie 3 (eks. Bagterp Idrætsforening, Holmegaard Glasværks Boldklub) samt klubber uden angivelse heraf, foruden at denne klub har en lidt usædvanlig (kristen) baggrund. Jeg vil derfor gerne foreslå den gendannet - eller i hvert fald tage en diskussion først.

  • Gnome-undelete.svg Gendan --Arne (Amjaabc) 11. maj 2010, 10:52 (CEST)
  • Gnome-undelete.svg Gendan forudsat at det tydeligt vil fremgå af artiklen, at det har encyklopædisk relevans (f.eks. en eller to sætninger om den kristne baggrund, som vist er nok til at gøre klubben noget særligt). Nillerdk 11. maj 2010, 11:13 (CEST)
  • Symbol neutral vote.svg Neutral - Vi har et udmærket værktøj til vurdering af notabilitet for de mindre fodboldklubber hér. Ifølge denne målestok er FC Udfordringen vel lige på vippen. Deres deltagelse i serie 3 kan måske lige få dem over vippen, men ret beset er det vist det eneste af kriterierne som de opfylder, og det ville være rart, hvis klubberne opfyldte mindst et par stykker. Den kristne vinkel gør dem lidt specielle, men hvis det ikke er noget de er specielt kendte for, bør det element ikke veje tungt. --Pugilist 11. maj 2010, 11:20 (CEST)
Crystal Clear action apply.pngKonklusion:
Hermed gedannet
- Sarrus (db) d. 26. jun 2010, 16:43 (CEST)