Wikipedia:Gendannelsesforslag/Jesper Øhlenschlæger

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Nulevende person
Dette er en diskussion om (evt. sletning af) en artikel, der omhandler en nulevende person. Derfor indskærpes det overfor deltagere i debatten, at være varsomme med formuleringer og oplysninger, idet disse kan være æreskrænkende, krænke personens privatliv eller på anden vis påføre omtalte person skade. Desuden henledes opmærksomheden på Wikipedias politik for biografier af levende personer og Wikimedia Foundations resolution om biografier af nulevende personer.

Artiklen om Jesper Øhlenschlæger er tidligere blevet slettet. De oprindelige argumenter for sletning var efter min opfattelse useriøse, hvorfor jeg mener, at der er grundlag for at overveje sagen igen. En bruger har nu meget ihærdigt genoprettet artiklen, men formelt bør den går over et genoprettelsesforslag. Jeg har endnu ikke selv taget endelig stilling til notabiliteten. Pugilist (diskussion) 8. jun 2014, 00:04 (CEST)

  • Gendan Efter at have læst de oprindelige argumenter for at slette artiklen, og efter at have brugt google og har læse en del om Jesper Øhlenschlæger, synes jeg at artiklen er relevant nok til at gendanne, dog synes jeg der mange lidt oplysninger i artiklen fra efter 2012. --Zoizit (diskussion) 8. jun 2014, 01:02 (CEST)
  • Gendan Peter Mulvany (diskussion) 10. jun 2014, 17:55 (CEST)
  • Slet - Efter de aktuelle oplysninger der forefindes i artiklen, har jeg vanskeligt ved at læse mig til notabiliteten. --Kontoreg(Henvendelse) 14. jun 2014, 11:02 (CEST)
  •  Kommentar - Artiklen har titlen Jesper Øhlenschlæger, men er titlen identisk med personens fulde navn, som artiklen beskriver? --Kontoreg(Henvendelse) 14. jun 2014, 11:24 (CEST)
  •  Kommentar - Forstår ikke hvad du mener med at den skulle være identisk med? Det er den samme mand der beskrives i artiklen her og alt kildemateriale. Ang. kilder på cand.jur titlen samt titlen som direktør, henvises til kildematerialet, hvor det fremgår at han har været adm. dir. i hhv. M2 og Skykon, og i portrættet fra Berlingske står der at han har praktiseret som advokat (hvilket også fremgår af andre artikler) --Thomaslaursen2000 (diskussion) 14. jun 2014, 21:21 (CEST)
Jeg læser kilderne anderledes. --Kontoreg(Henvendelse) 14. jun 2014, 23:58 (CEST)
  •  Kommentar - @Kontoeg - Okay, kunne du evt. uddybe hvad du mener med dette?. Jeg kan ikke se fejlene men kan jo sagtens have overset noget. Kildematerialet er der jo ikke noget i vejen med, det er alt sammen fra de førende medier. Ser frem til at høre en uddybning, således vi snart kan nå en konklusion på diskussionen om notabilitet. --Thomaslaursen2000 (diskussion) 17. jun 2014, 00:11 (CEST)
Du kommer lidt sent, hvis du kikker i historikken, så har andre brugere inklusiv undertegnede i mellemtiden korrigerede dine oplysninger. --Kontoreg(Henvendelse) 17. jun 2014, 00:30 (CEST)
  • Gendan - Dog savner jeg noget opdeling af de forskellige informationer så det ikke bare er en mur af tekst. Mvh. InsaneHacker (diskussion) 24. jun 2014, 10:20 (CEST)
  • Gendan - Han har tilsyneladende gjort en ihærdig indsats for at blive opfattet som kontroversiel. Der er skrevet temmelig meget om ham i medierne, og det skader ikke, at man på Wikipedia kan finde neutral, kildebaseret information om denne tilsyneladende driftige erhvervsmand. Artiklen trænger dog til kilder og en opstramning, men det skal nok komme. Pugilist (diskussion) 28. jun 2014, 13:58 (CEST)
Konklusion:
Bred enighed om at gendanne/bevare artiklen. --|EPO| COM: 6. jul 2014, 12:52 (CEST)

Jesper Øhlenschlæger er en person, der er personligt konkurs. Ligeledes er ALLE de selskaber han har været involveret i (for lånte penge) gået konkurs. Der er rigeligt med kildehenvinsing til dette ved en enkelt googlesøgning. Han er flere gange dømt i såvel straffesager som civile retssager. Han har påført en stor række forretningspartnere store økonomiske tab. Han vil ikke samarbejde med kuratellet i de konkursboer han efterlader sig (se artikel i Berlingske). Han er eftersøgt af politiet (se igen artikel i Berlingske). Alle disse relevante oplysninger bør med, hvis I ønsker at denne person, der er groft anløben skal være på dette medie.(Skrev 81.35.156.253 (diskussion • bidrag) 18. jul 2014, 10:53‎. Husk at signere dine indlæg.)

Det ville hjælpe med lidt kilder til dine påstande. En hurtig søgning på cvr.dk viser, at der findes som selskaber, hvor han har været "involveret", der ikke er gået konkurs. Jeg foreslår, at du skriver videre på diskussionssiden og ikke her, da gendannelsesforslaget er konkluderet og derved afsluttet. Pugilist (diskussion) 18. jul 2014, 10:58 (CEST)