Wikipedia:Gendannelsesforslag/N&J

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Artiklen "N&J" blev slettet pga. ingen notabilitet.

Det er en side omkring 2 drenges film projekt, som var lavet lidt som information om selve projektet og hvad de havde produceret indtil videre. Hvis man googler "N&J" dukker deres facebook side op som nummer 2 eller 3 link. Jeg tænker ; Hvorfor kan den side ikke have lov at være der, der er jo en non-profit organisation, som har til hensigt at fortælle yderlige om "N&J". Og det er ikke er meget bredt emne, som "pizzarier". Det er ikke en artikel der er flere af, eller lign. Så forstår det ærligt talt ikke. (Skrev Jacob5404 (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Fordi N&J Productions ikke er notabelt. Det er ikke nok at oprette en Facebook-side. Hvis dig og din kammerats selskab en dag bliver kendt i den brede offentlighed kan notabilitet komme på tale. - men indtil videre er der intet der tyder på at I har gjort jer ret meget bemærket nogen steder. I øvrigt, som jeg har beskrevet på din diskussionsside, skriver man ikke om sig selv, da man har meget svært ved at bedømme hvad der er relevant og ikke relevant på Wikipedia - hvilket din oprettede artikel og efterfølgende dette gendannelsesforslag er et godt bevis for. Mvh. --Pixi Uno 17. okt 2011, 02:59 (CEST)

Altså lige nu antager du jo, at det er en kammerat og jeg, der bliver skrevet om. Og ja det er det, men så har du jo allerede en forudindtaget mening om emnet. Omkring at skrive om sig selv, så er det da muligt at skrive neutralt om sig selv. Begrebet relevant vil jeg ikke bruge som udtryk, da det jo defineres af den sammenhæng det bliver sat i! Mvh. (Skrev Jacob5404 (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Jeg forholder mig til at jeres selskab ikke er notabelt til en artikel på Wikipedia, og at det var derfor den blev slettet. Mvh. --Pixi Uno 17. okt 2011, 03:36 (CEST)

Det er vel sådan det må være så, havde bare en anden opfattelse af en encyklopædi. Men tak for respons. Mvh. (Skrev Jacob5404 (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Konklusion:
Ikke støtte til gendannelse. Pugilist 27. okt 2011, 13:03 (CEST)