Wikipedia:Gendannelsesforslag/Niels Baj Rye (RYE)

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Nuvola apps edu languages.svgNulevende person
Dette er en diskussion om (evt. sletning af) en artikel, der omhandler en nulevende person. Derfor indskærpes det overfor deltagere i debatten, at være varsomme med formuleringer og oplysninger, idet disse kan være æreskrænkende, krænke personens privatliv eller på anden vis påføre omtalte person skade. Desuden henledes opmærksomheden på Wikipedias politik for biografier af levende personer og Wikimedia Foundations resolution om biografier af nulevende personer.

Kære redaktører

Jeg er blevet gjort opmærksom på af en skribent, Anders, at en artikel, han har forfattet om mig som musiker, er blevet slettet fra Wikipedia. Jeg er denne Niels Baj Rye, der er skrevet om. Jeg ville gerne have skrevet i jeres oprindelige tråd, jeg kan se, der har været om emnet, men "Pugilist" har henvist mig til denne måde at gøre det på.

Naturligvis er jeg opmærksom på, at jeg ikke skal skrive om mig selv, men jeg tillader mig at bidrage til at udrede de misforståelser, som måske har været omkring artiklen.

Jeg forstår, at det drejer sig om notabiliteten af artiklen, og diskussionen foregik mellem 16. og 18. november 2013.

Jeg kan stå inde for, at intet i den artikel er reklame eller forfattet af mig. Ej heller er der forkerte oplysninger i artiklen. Hvad angår "længere turné" er det måske en smagssag: Jeg har fra februar og primært frem til juni måned 2013 besøgt 15-20 radio- og tv-stationer foruden mine koncerter. Dokumentation for noget af dette er at finde på hhv. www.ryemusik.dk og www.facebook.com/ryemusik. Den præcise turnéplan har jeg ikke, men den er udarbejdet af promotionfirmaet PromoXon (www.promoxon.dk).

I må gerne sige til, hvis I mangler henvisning yderligere dokumentation, for selvfølgelig skal denne slags være på plads. Så kan jeg muligvis skaffe det.

Venlig hilsen

Niels--Diderot2014 (diskussion) 6. feb 2014, 14:38 (CET)

Hvorfor er en artikel berettiget? --|EPO| COM: 6. feb 2014, 14:42 (CET)

Jeg kan af gode grunde ikke sige, hvor mange der vil finde denne artikel fra skribenten berettiget/interessant, men det var nu heller ikke mit ærinde. Jeg ville udrede de spørgsmål, der var til troværdigheden af artikelindholdet.

At jeg som kunstner har turneret i hele landet, min musik ligger tilgængelig på biblioteker i en tredjedel af landets kommuner og desuden kan købes som download eller på cd og ønskes til airplay er vel tilstrækkeligt til, at det kan have internet-offentlighedens interesse.

Venlig hilsen

Niels--Diderot2014 (diskussion) 6. feb 2014, 14:50 (CET)

Så vidt jeg ved, har ingen tvivlet på ægtheden af oplysningerne. Der er tvivlet på, om meritterne er tilstrækkelige til en artikel.
Der er intet odiøst i at have udgivet musik, som er offentlig tilgængelig. --|EPO| COM: 6. feb 2014, 14:58 (CET)


Ok, så har jeg muligvis misforstået diskussionen. Hvis det handler om 'meritter' - der tænkes måske på antal af priser, positive anmeldelser, fanskare, antallet af udgivelser m.m. - vil jeg ikke blande mig.

Venlig hilsen

Niels--Diderot2014 (diskussion) 6. feb 2014, 15:04 (CET)

Det ville være oplagte informationer, der kunne være med til at belyse hvorvidt en artikel er berettiget. --|EPO| COM: 6. feb 2014, 15:09 (CET)


P.t. ingen priser vundet som musiker. Anmeldelser og udgivelser fremgår af netsiderne, jeg tidligere har henvist til.

Niels --Diderot2014 (diskussion) 6. feb 2014, 15:50 (CET)

Crystal Clear action apply.pngKonklusion:
Ingen nye oplysninger. Artiklen gendannes ikke. --|EPO| COM: 9. feb 2014, 11:44 (CET)