Wikipedia:Gendannelsesforslag/Rejen?

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
  • Gnome-undelete.svg Gendan Rejen er en nyopfunden leg og en nystiftet trosretning. Legen og troen er baseret på at mange folk leder efter rejen men ikke kan finde den. Jeg håber at denne artikel bliver gendannet. Både The Game som er en tanke-leg og Scientology som ikke er en godkendt religion i Danmark er blevet oprettet som Wikipedia artikler. Bag artiklen ligger både seriøsitet og tid. Artiklen ligger også inden for et afgrænset felt som blandt andet er et krav for at bidrage til en encyklopædi. Jeg ser godkendelsen af artiklen som en selvfølge da alt andet vil være censur og mangel på seriøsitet, respekt og forståelse overfor skaberen af artiklen såvel som alle dem der deltager, både spirituelt og sportsligt. --87.72.91.110 31. jul 2011, 00:08 (CEST)
  • Edit-delete.svg Gendan ikke - Wikipedia er ikke stedet for artikler om nye lege eller religioner, som bliver opfundet en lørdag aften i et sommerhus. Knud Winckelmann 31. jul 2011, 00:11 (CEST)
  • Edit-delete.svg Gendan ikke - Wikipedia er ikke stedet for nonsens. Tag bare pkt. 4 og 5. De modsiger hinanden.
    - Sarrus (db) d. 31. jul 2011, 00:29 (CEST)
  • Edit-delete.svg Gendan ikke - Ad Knud og Sarrus. --Arne (Amjaabc) 31. jul 2011, 00:35 (CEST)
  • Edit-delete.svg Gendan ikke - Uanset hvor seriøst skaberne af Rejen? måtte finde denne religion er der ingen belæg for at den er udbredt, anerkendt, har anciennitet eller på nogen måde er andet end en spøg. Indtil der kan præsenteres kildematerialer der kan sidestille denne religion med Kristendommen eller Scientology, som opretter selv nævner i artiklen og herover, kan jeg ikke støtte gendannelsesforslaget. Wikipedia er ikke stedet for nonsens. --Medic (Lindblad) 31. jul 2011, 00:37 (CEST)
Crystal Clear action apply.pngKonklusion:
Artiklen bliver ikke gendannet
- Sarrus (db) d. 27. aug 2011, 10:35 (CEST)