Wikipedia:Gendannelsesforslag/Rising ungdomsskole

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Personligt har jeg ikke rigtig nogen holdning til hvorvidt artiklen skal gendannes eller ej. Men man kunne påpege at skoler er blevet skånet for mindre. Men det er nu også for at give skribenten en fair "retssag". (se også diskussionssiden). --|EPO| COM: 18. okt 2012, 18:59 (CEST)

  • Gendan ikke - Et par brugere taler om værdien af artiklen for folk i Odense. Imidlertid driver vi ikke forbrugeroplysning, men forsøger at skrive en encyklopædi. Jeg kan ikke se noget i den retning i det, der var skrevet inden sletningen, som ville være anderledes end skolen selv kunne skrive, og jeg har svært ved at se, at det kan gøres mere bredt. Og det nytter ikke at henvise til andre artikler, der også burde slettes - for så gør vi bare også det. --Arne (Amjaabc) (diskussion) 18. okt 2012, 23:01 (CEST)
  • Gendan ikke - Jeg vil godt se lidt mere seriøse argumenter end "Hvis min artikel slettes, så skal en anden tilfældig artikel, der ikke interesserer mig, også". --Dannebrog Spy (diskussion) 19. okt 2012, 23:47 (CEST)
  • Gendan ikke jf. Arne og Dannebrog Spy --Cgtdk (diskussionbidrag) 22. okt 2012, 22:11 (CEST)
Konklusion:
- Gendannes ikke. --Simeondahl (diskussion) 5. nov 2012, 19:31 (CET)