Wikipedia:Kandidater til gode artikler/Casper & Mandrilaftalen

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Casper & Mandrilaftalen[rediger kildetekst]

Afgøres 20. 27. juni 2017

Stemmer[rediger kildetekst]

Kommentarer[rediger kildetekst]

  • Påstande med kilde mangler-skabelon bør enten kildebelægges eller slettes inden udnævnelse. --Morten1997 (diskussion) 6. jun 2017, 11:09 (CEST)
Gjort De pågældende påstande er nu kildebelagt. --SprigStamp (diskussion) 6. jun 2017, 15:28 (CEST)
  • Når der henvises til den uddybende artikel Indslag i Casper & Mandrilaftalen, så bør bemeldte artikel også indeholde mere end blot nogle overskrifter. Der skal lidt tekst på de forskellige afsnit, hvis det skal give mening. Jeg vil også mene, at Figurer fra Casper & Mandrilaftalen kunne bruge en lidt bedre opsætning. Er det ikke muligt at dele listen i to, så den ene lister de karakterer som er vigtigst, deltager fleste gang, er mest kendte osv., og man så i et kapitel efterfølgende lister "resten" - alle dem, som blot optræder én gang, eller er meget lidt med. Jeg er klar over, at det ikke er i direkte relation til Casper & Mandrilaftalen, men det er nogle relevante undersider. Mvh. Toxophilus (diskussion) 23. jun 2017, 09:20 (CEST)
Fornuftige forslag. Jeg vil forsøge at realisere dem. --SprigStamp (diskussion) 23. jun 2017, 09:39 (CEST)
@SprigStamp: Kan se, at du allerede har været igang på Figurer fra Casper & Mandrilaftalen. Fint arbejde. Det ville være godt, hvis man kunne gøre noget ved den alenlange indholdsfortegnelse. Med langt over 100 punkter, bliver den meget dominerende i layoutet. Det er blot et forslag, men kunne mane ikke blot markere navnene med fed og så bygge den op som eksempelvis Figurer i Harry Potter-universet (altså alfabetisk overskrift). Flere figurer har et afsnit kaldet "baggrund", men da de drejer som om nogle få linjer, vil jeg mene, at man blot kan have at ekstra afsnit i "brødteksten" der hører til personen. Mvh. Toxophilus (diskussion) 25. jun 2017, 13:31 (CEST)
Gjort God ide. Jeg har brugt den indholdsfortegnelsesskabelon, der er anvendt på den engelske udgave af Harry Potter-listen. --SprigStamp (diskussion) 25. jun 2017, 19:14 (CEST)
  • Jeg synes godt, at man kan udvide indledningen. Den lidt mere omfattende beskrivelse i ugens artikel synes jeg bedre dækker hele artiklen. Toxophilus (diskussion) 25. jun 2017, 18:52 (CEST)
Gjort Enig. Jeg har anvendt teksten fra Ugens artikel-visningen med en enkelt tilføjelse om persongalleriet. --SprigStamp (diskussion) 25. jun 2017, 19:32 (CEST)
Godt arbjede! Artiklen om Figurer fra Casper & Mandrilaftalen er også blevet mere overskuelig. Så snart Indslag i Casper & Mandrilaftalen får lidt uddybende tekst til overskrifterne er jeg parat til at stemme for udnævnelsen til GA. Mvh. Toxophilus (diskussion) 28. jun 2017, 14:10 (CEST)
Konklusion:
Ikke nok stemmer, hvorfor artiklen ikke kan udnævnes som GA. Anmodning afslået. Vil anbefale at prøve igen om et stykke tid. mvh Tøndemageren (diskussion) 28. jun 2017, 19:04 (CEST)