Wikipedia:Kandidater til gode artikler/Smells Like Teen Spirit

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Afstemningen afsluttes 14. 21. september 2016

I kraft af at artiklen Smells Like Teen Spirit har været til evaluering i over et år, uden der er sket noget videre, tænker jeg, at den må være klar til at forestå en nominering til GA. Hvad siger folk? mvh Tøndemageren (diskussion) 31. aug 2016, 14:23 (CEST)

  • Støtter -- mvh Tøndemageren (diskussion) 31. aug 2016, 14:23 (CEST)
  • Støtter -- Zoizit (diskussion) 31. aug 2016, 19:01 (CEST)
  • Støtter ikke Artiklen er fyldt med oversættelsesfejl, undersættelser og hjemmelavede fremmedord. "Sangen er blandet lavet i mange andre former gennem årene." "Yankovic har sagt at Kurt Cobain fortalte ham at han realiserede at Nirvana havde klaret det" ""Smells Like Teen Spirit" er blevet coveret af mange forskellige artister." Det røde link "akustisk piano" heddder klaver eller flygel på dansk. Derfor trækker det også ned at der er så mange røde links i artiklen. --Madglad (diskussion) 18. sep 2016, 23:09 (CEST)
 Kommentar Jeg er enig i at det er et problem når der er et rødt link på trods af at der findes en artikel om emnet (akustisk piano / flygel). Men røde links i sig selv bør ikke være et problem. Hvis man har arbejdet på en artikel og prøvet at skabe forbindelser til andre artikler for derefter at få at vide at man skal skrive en artikel til alle røde links før at den kan blive godkendt er det rimeligt demotiverende. Det er selvfølgeligt kun min mening, og jeg bygger den på dette debatindlæg i den engelske Wikipedia Signpost. Mvh. InsaneHacker 🖖 (✉️) 19. sep 2016, 11:04 (CEST)
Der skal absolut ikke skrives en artikel om Akustisk piano, der skal oversættes korrekt. Men selvfølgelig skal man ikke skrive artikler om alle røde links, man skal undersøge om der findes artikler om emnet. --Madglad (diskussion) 19. sep 2016, 12:15 (CEST)
  •  Kommentar – Jeg har foreløbig kun læst omkring en tredjedel fordi jeg synes teksten er svær at læse, men Madglad har en god pointe. Jeg opgav for eksempel at finde ud af hvad udtryk som "rod-note ottendedelsnode basgang" (efter at have ændret "ottendedelsnote" til "ottendedelsnode") og "tænkt som del base-byggende alternative rock-del fra albummet" betyder. Mvh. Kartebolle (diskussion) 18. sep 2016, 23:40 (CEST)
Konklusion:
Ikke nok afgivne stemmer. Artiklen er derfor ikke godkendt som GA. Toxophilus (diskussion) 1. okt 2016, 17:50 (CEST)