Wikipedia:Kommunevalgs-edit-a-thon

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Onsdag den 25. september bliver der edit-a-thon (outreach:Edit-a-thon) som optakt til kommunevalget på Frederiksberg. Det vil sige - vi tager ikke udgangspunkt i dette års kandidater, men i artiklerne i Kategori:Medlemmer af Frederiksberg Kommunalbestyrelse og dens borgmester-underkategori.

Katrine Lester og Nikolaj Bøgh vil deltage, og vi prøver at lokke flere med. Vi begynder kl. 17 på Frederiksberg Rådhus og bliver smidt ud kl. 22.

Andre steder[rediger kildetekst]

Konceptet må gerne kopieres andre steder - få mindst to partier med, så der er en vis bredde, og sørg for at få lidt historisk perspektiv, så reklameværdien for deltagende kandidater stort set kun består i at de deltager :-)

Om neutralitet og politikere[rediger kildetekst]

Politikere kan være lige så gode som os andre til at skrive neutralt, men de har naturligvis et antal emner, hvor de skal afbalancere viden og holdninger. --Palnatoke (diskussion) 12. jul 2013, 12:05 (CEST)

Og edit-a-thonen har også en Facebook-event. --Palnatoke (diskussion) 12. jul 2013, 13:09 (CEST)

Politikerartikler uden billeder[rediger kildetekst]

http://tools.wmflabs.org/catscan2/quick_intersection.php?lang=da&project=wikipedia&cats=Politikerbillede+savnes%0D%0AMedlemmer+af+Frederiksberg+Kommunalbestyrelse&ns=0&depth=2&max=30000&start=0&format=html&callback=