Wikipedia:Landsbybrønden/Ændret tekst på gendan-links i historiksiderne

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Ændret tekst på gendan-links i historiksiderne[rediger kildetekst]

Efter forespørgsel på IRC har jeg ændret teksterne Mediawiki:Editundo og Mediawiki:rollbacklink, så brugere uden administratorprivilegier får en lidt mere intuitivt forståelig tekst på artikelhistorikkens link til at fjerne en bestemt redigering. Den hidtidige formulering var "gendan", og den er temmelig tvetydig. Jeg har derfor lavet den om til "fjern redigering", hvilket burde være til at gå til for de fleste. Uheldigvis konflikter den tekst med administratorernes genvej til at fjerne den seneste ændring fra en artikel. Den er derfor blevet omdøbt fra "fjern redigering" til "rul tilbage". Jeg håber det bliver mere klart for alle hvad de enkelte links gør fremover. -- Anders Wegge Keller (diskussion) 22. sep 2008, 16:27 (CEST)

Meget mere intuitivt. --Santac 22. sep 2008, 16:52 (CEST)
Ja, når man først har knækket koden eller været forbi brønden:-) Jeg kunne bare ikke forstå hvorfor linket var begyndt at virke anderledes :-)Men god ide!--Jørgen 23. sep 2008, 19:52 (CEST)
Næste gang kunne man måske lige få en forvarsel inden en så radikal ændring gennemføres? --Broadbeer, Thomas 24. sep 2008, 13:32 (CEST)
Jeg tror nok det i tilfælde som dette er bedre på denne måde - ellers risikerer man jo den sædvanlige wikisygdom med at mindst en bruger partout skal være imod ændringen, og en lang, frugtesløs diskussion for at opnå konsensus. Dette er måske ikke den mest 'wikiede' fremgangsmåde, men man kommer da ihvertfald frem! --Lhademmor 25. sep 2008, 07:06 (CEST)
Du misforstår mig. Man skulle bare have skrevet at om x antal dage ændres det. Der kan jo stadig komme klager nu eller en admin kunne have fjernet redigeringen, undskyld rullet den tilbage ;) --Broadbeer, Thomas 25. sep 2008, 17:26 (CEST)