Wikipedia:Landsbybrønden/Ønskes: hjælp til ny kode og muligvis ny CSS til Skabelon:Navbox

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Ønskes: hjælp til ny kode og muligvis ny CSS til Skabelon:Navbox[rediger kildetekst]

Jetg vil høre om nogen er i stand til at bringe den danske version – som englænderne kalder 'depricated', ikke længere at anbefale – af {{Navbox}} på højde med den engelske Template:Navbox der bruger et nyt design som blandt andet muliggør undergrupper. I Navbox-skabelonen med den nye kode tilføjes blot en linje med |border = subgroup ved den gruppe der skal have en undergruppe.

Denne del af opdateringen ser ud til at kunne bringes til at fungere ved blot at kopiere den engelske kode over. Der opstår imidlertid et problem med den tekst der er i hele skabelonens group-afdeling, altså i venstre side: den er ikke med fed skrift og desuden centreret i stedet for højrestillet. Farverne ser heller ikke gode ud. Det er nok disse ting der har med CSS at gøre.

Man kan se her hvad undergrupper er: Subgroup tests. Problemet er desuden beskrevet lidt mere detaljeret på Skabelondiskussion:Navbox hvor der også er links til de engelske tests. -- Mvh PHansen 13. aug 2008, 19:39 (CEST)

Jeg har forsøgt at tage det css fra engelsk, hvormed jeg har erstattet vores eget. Jeg håber ikke dette har skabt nogle problemer for noget allerede eksisterende, og jeg er samtidig ikke klar over, om det har løst dit problem overhovedet? --CarinaT 14. aug 2008, 13:18 (CEST)

Det kunne godt se ud til at have løst problemet - prøv dette : link til øvelse med ny kode i sandkasse - det er bl.a. gruppen "Magistrates" der har to undergrupper. Jeg vil nu prøve at kontrollere at det ikke er en "falsk positiv", og derpå se på udskiftningen af koden i {{Navbox}} og håber den gode virkning holder.

Jeg siger i hvert fald mange tak. Kunne du herunder indsætte de links og den fremgangsmåde du har brugt til en anden god gang. -- Mvh PHansen 14. aug 2008, 14:09 (CEST)

Så siger jeg velbekom. Jeg har taget fra en:MediaWiki:Common.css og kopieret til vores MediaWiki:Common.css, men det er kun administratorer, der kan rette deri, så du vil være nødsaget til alligevel at få hjælp. --CarinaT 14. aug 2008, 14:17 (CEST)

Fint, jeg laver nogle flere tests og ser hvordan det går. Hvis der bliver noget knirkeri, vil jeg vende tlbage. -- Mvh PHansen 14. aug 2008, 14:37 (CEST)

Husk så også at opdatere skabelonens dokumentation. :-) --Sir48 (Thyge) 14. aug 2008, 15:03 (CEST)

Ja - Når jeg har afprøvet om det virker, skulle der kun være én {{Navbox}} og {{Navbox subgroup}} overflødig, da man i stedet bruger |border = subgroup med den opdaterede. Det vil jeg så vejlede om. -- Mvh PHansen 14. aug 2008, 17:09 (CEST)