Wikipedia:Landsbybrønden/50.000 artikler

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

50.000 artikler[rediger kildetekst]

Vi nærmer os efterhånden snart den milepæl, der hedder 50.000 artikler. I den forbindelse ville det så ikke være en ide at udsende en pressemeddelelse, så vi kan få lidt omtale i diverse medier. --Peter Andersen 14. sep 2006 kl. 16:17 (CEST)

Helt enig. 50.000 er noget af en milepæl, som bør markeres med en pressemeddelelse. Vi har et godt projekt - men det kan blive bedre. Kunne være lidt sejt med et indlæg i Tv-avisen kl. 21 :) Men det ville bare blive et helvede at patruljere alle de anonyme redigeringer og mere eller mindre suspekte billeder.
Ikke desto mindre er 50.000 stort og kræver opmærksomhed. --|EPO| 14. sep 2006 kl. 19:29 (CEST)
Det ville helt sikkert være på sin plads, hvis den danske wikipedia kunne blive nævnt i medierne. Men hvis det for alvor skal være sandsynligt, tror jeg, at vi skal finde en måde at gøre projektet aktuelt på. Det er formentligt af begrænset almen interesse, at en samling folk (os) bruger vores tid på at skrive artikler; så for at øge chancerne for at "slå igennem", kunne vi fx vinkle pressemeddelelsen i henhold til den "on-going" debat om gratis nyheder og viden generelt. For nogle dage siden kom et nystartet forlag (som jeg har glemt navnet på) hele vejen til Tv2's morgen tv. Et indslag, der blev vinklet noget i retning af, "først kom gratisaviserne, så kom... etc" (forlaget financierer deres bøger med reklamer). På denne måde kunne vi overveje en vinkel i pressemeddelelsen, der hedder noget i retning af, "Gratis viden - uden reklamer!". Desuden er min erfaring, at pressemeddelelser "sælger" bedre, hvis de bliver fulgt op af fx telefonisk kontakt, så det bliver så nemt at lave noget om os som muligt.--Bsh 15. sep 2006 kl. 11:16 (CEST)
God indgangsvinkel! Og hvis man skriver avisartiklen i (næsten) færdig form er der større chance for bred dækning, da mange journalister er lisså dovne som os - de vil gerne klippe og klistre. Forskellen er at vi ikke må :-) --Jørgen 15. sep 2006 kl. 11:28 (CEST)
Apropos aktuelt kan vi, hvis det er muligt, pege på at vi også har artikler om aktuelle og semi-aktuelle emner (i.e. Skuddramaet på Dawson College og Israelsk-libanesiske krise 2006) hvis sådanne ellers viser sig at have en kvalitet hvor vi kan være bekendte at vise dem frem --Lhademmor 15. sep 2006 kl. 11:32 (CEST)

Se Hjælp pressemeddelelsen