Wikipedia:Landsbybrønden/Ahr, hvem er det nu... -der oversætter den engelske brugerflade...?

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Ahr, hvem er det nu... -der oversætter den engelske brugerflade...?[rediger kildetekst]

Ja så er den gal igen ovre på en.wiki

Jeg åbnede for min engelske overvågningsliste og øverst var beskeden Du har seneste ændringer på din nye beskeder.

Begge fremhævede links henviser til min talk page.

Desuden blev beskeden ved med at stå der i timevis efter jeg havde læst beskeden, og først i skrivende stund forsvandt den lige da jeg skulle bladre tilbage og se om jeg havde gengivet den rigtigt... :-(

Så er det jo at jeg ikke lige kan komme i tanke om hvem der plejer at diskutere oversættelser og sammensætninger vedrørende den engelske Wiki, selvom jeg jævnligt på da.wiki er stødt på diskussioner om dette og hint derovre. Hvem er det nu i er, og hvad kan der gøres ved oversættelsen? G®iffen 4. jun 2007, 18:09 (CEST)

På nær de dansksprogede projekter, hvor der er lavet lokale oversættelser via MediaWiki-navnerummet, kommer interfaceteksterne fra de standardtekster der er i MessagesDa.php. Eftersom filen er en del af softwaredistributionen, og ikke er specifik for den danske wikipedia, er der ikke noget oplagt sted at diskutere det. Det er fint at tage det op her, men det er ikke givet at jeg til hver en tid ser det. Den officielle vej er at rapportere det som en fejl på http://bugzilla.mediawiki.org. Behandlingen af fejlmeddelelser der er dog ikke altid lige hurtig, så send mig evt. en mail hvis der ikke sker noget. Jeg har rettet fejlen i vores source-repository. Rettelsen vil blive aktiv næste gang serverne bliver synkroniseret med SVN. Du havde i øvrigt helt ret i din gengivelse. -- Anders Wegge Jakobsen (diskussion) 4. jun 2007, 19:33 (CEST)