Wikipedia:Landsbybrønden/Annullering af joke

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Annullering af joke[rediger kildetekst]

Ifølge denne afstemning kan diskussioner, der er oprettet som en joke, ikke fjernes, selvom jokes almindeligvis bliver betragtet som vandalisme - og af samme grund fjernes. Men eftersom der stadig foreligger et klart og tydeligt ønske hos Athene om diskussionens fjernelse, ville det være en mulighed, at dens deltagere trak debattens tre sidste indlæg tilbage, så den ikke længere fremstår som en uønsket og evident joke - og derefter på ny fuldendte diskussionen. - Mvh. KNX 10. dec 2009, 02:50 (CET)

Sidst jeg tjekkede er du den samme som Athene, men om du ynder at omtale dig selv i 3. person er din egen sag. Afstemning faldt ikke ud til Athenes/din fordel og jeg tror næppe deltagerne pludselig skulle skifte mening fordi du mener det. --Thomas 10. dec 2009, 03:15 (CET)

Det skal fremhæves, at afstemningen kun søgte at afklare spørgsmålet om, hvorvidt debatten skulle fjernes eller ej. Det, som den nærværende debat her søger at afklare, er så at sige spørgsmålet om, hvorvidt det er acceptabelt at trække debattens tre sidste indlæg tilbage - og derpå fuldende debatten på ny. - Mvh. KNX 10. dec 2009, 03:38 (CET)

Nej, det er ikke acceptabelt heller at trække de sidste tre indlæg tilbage. Jeg har ikke fulgt særlig meget med i denne diskussion/afstemning, men har i almindelighed undret mig over, at emnet skulle være så interessant, og i særdeleshed undret mig over, hvorfor Konnex/Athene stedse vender tilbage til en ligegyldig vits, som ingen ville have husket, hvis ikke netop Konnex/Athene i snart flere måneder havde reklameret for den. --Pugilist 10. dec 2009, 10:50 (CET)

Når en sag bringes her på Landsbybrønden, så er formålet at finde en løsning eller et kompromis som alle - inklusiv Athene/Konnex - kan være tilfredse med. Og på den baggrund ville den bedste løsning være, at Amjaabc og Athene/Konnex så at sige på skift trak joke-debattens tre sidste indlæg tilbage, for derefter på ny at fuldføre debatten. Og hvis dette udføres i direkte overensstemmelse med det frie valg hos diskussionens deltagere, så vil det også være acceptabelt at trække de sidste tre indlæg tilbage. - Mvh. KNX 10. dec 2009, 11:53 (CET)

Nej - den bedste løsning ville være, at Konnex og dennes kloner lærte, hvad "Gem side" betyder. --Palnatoke 10. dec 2009, 11:56 (CET)

Det kompromis, som er acceptabelt for Athene/Konnex, er beskrevet i mit forrige indlæg - og det er også dette kompromis som ønskes indgået i nærværende debat. - Mvh. KNX 10. dec 2009, 12:17 (CET)

Lige et andet synspunkt: Det forholder sig således, at joke-debatten, hvis det benævnte kompromis bliver godtaget, kan gøres mere saglig og mere væsentlig. Og af denne grund bør det også imødekommes. Det drejer sig som bekendt kun om at gentage tre mere eller mindre usaglige indlæg - og det er mit eneste, berettigede ønske. - Mvh. KNX 10. dec 2009, 15:05 (CET)

Såfremt jeg - som afslutning på nærværende debat - skal give en redegørelse for selve årsagen til jokens oprettelse, så vil jeg gerne opliste følgende to punkter:

  • Punkt 1 - At foretage diskussioner med Palnatoke er kort og godt umuligt. Med andre ord er Palnatoke så principfast og urokkelig, at det driver folk til lettere vanvid. Og dette betyder, at man meget let kommer til at tage dansk Wikipedia useriøst, hvilket kan afstedkomme jokes.
  • Punkt 2 - Ønsket om sletning af den pågældende joke tjener et eftertænksomt formål, nemlig at danne præcedens for sletningen af en vis anden mere eller mindre omstridt debat.

Det ville være udmærket, hvis Palnatoke kunne tage punkt 1 til efterretning - ellers kunne jeg også finde noget bedre at lave end at skrive her på Wikipedia. - Mvh. KNX 5. apr 2010, 17:34 (CEST)