Wikipedia:Landsbybrønden/Bedste opstilling af bandliste

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Bedste opstilling af bandliste[rediger kildetekst]

Jeg kunne godt tænke mig at oprette fuldstændige bandlister over bands der har spillet på Roskilde Festivallen de enkelte år. Hvordan gøres dette mest hensigtsmæssigt? Er det under "Hovednavne" at skrive (fuldstændig liste) eller bør jeg oprette en ny kolonne med overskriften "Fuldstændig liste" og så gøre det muligt f.eks. at trykke på et X? /Troels

Hej Troels. Jeg tror umiddelbart, det er bedre at lave en ny tabel nedenunder den nuværende. Den kan slås sammen med den nuværende senere, hvis det viser sig hensigtsmæssigt. --Sir48 (Thyge) 19. jun 2006 kl. 16:02 (CEST)
Tanken var egentligt at jeg ville oprette separate sider for de enkelte år, så de ret omfattende lister i stedet vil komme til at ligge her. Hvordan linkes der smartest til dem? --Bruger:Troels_Lund 19. jun 2006 kl. 17:04 (CEST)
Hej igen. Lav en ny artikel for hvert år så, for der er sikkert mere at berette end bandlisten. Altså opret Roskilde Festival 2005, Roskilde Festival 2004 osv. Så opretter vi en [[Kategori:Roskilde Festival]], de alle sammen kan indplaceres i.--Sir48 (Thyge) 19. jun 2006 kl. 17:17 (CEST)