Wikipedia:Landsbybrønden/Berlingske.dk henviser til en wikipedia side

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Berlingske.dk henviser til en wikipedia side[rediger kildetekst]

på: http://www.berlingske.dk/kultur/artikel:aid=537266/

Det er en engelsk side de henviser til (der var ikke nogen dansk side). Da jeg mener det kan have enorm reklameværdi at der også findes en dansk side, har jeg netop oprettet en sådan (se: Pierre Plantard). Men jeg har ikke sørlig meget tid lige nu, så måske ville det være en ide hvis andre lige tjekker at indholdet er oversat ok?

--BjornGraabek 8. feb 2005 kl. 11:51 (CET)

Hvor mange gange har du selv læst oversættelsen igennem? :-) Der er adskillige "efterladenskaber" på engelsk tilbage, som du hellere selv må tage dig af. - Kåre Thor Olsen (Kaare) 8. feb 2005 kl. 12:26 (CET)

UPS! Absolut ikke et af mine bedre artikler... Det gik vist lidt for hurtigt. Men hovedformålet med artiklen eksisterer egentlig stadig, reklameværdien af at berlingske.dk brugere følger linket til artiklen og finder den danske version må være stor. Men jeg har egentlig ingen ekpertise indenfor noget af det artiklen omtaler (og ville normalt ikke have givet mig i kast med den med mindre jeg vidste noget om det), så det ville være godt hvis nogen med noget ekpertise kunne rette op på artiklen (bortset fra efterladenskaberne som jeg har fjernet)...

--BjornGraabek 8. feb 2005 kl. 12:57 (CET)