Wikipedia:Landsbybrønden/Bot til slettede billeder

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Bot til slettede billeder[redigér wikikode]

Jeg var nylig inde på en artikel med henvisning til et slettet billede, hvilket ingen havde reageret på, før jeg gjorde det. Derfor kom jeg til at tænke på, om der findes en lille robot, der kan lave en liste over henvisninger, der skal ændres/slettes, fordi billedet (target) ikke mere er til stede. Findes en bot eller er der nogen, der kan lave en? --Hans Christophersen 2. jan 2009, 08:02 (CET)

Er det billeder fra commons, er der allerede en bot der sletter. Billeder der har været uploadet lokalt er det lidt mere besværligt at gøre noget ved, da Speciel:WantedFiles også medtager billedfiler der findes på commons, så man skal gennem temmeligt mange sider, før man kommer til de reelt manglende billeder. -- Anders Wegge Keller (diskussion) 2. jan 2009, 09:31 (CET)
Jeg spekulerer på, om ikke denne side kan hjælpe: Wikipedia:Henvisninger til ikke-eksisterende billeder Wikipedia:Henvisninger til ikke-eksisterende billeder. --MGA73 2. jan 2009, 10:19 (CET)
Jeg kan godt nok ikke selv få det til at virke i dag, men jeg synes ganske bestemt at jeg prøvede mellem jul og nytår. --MGA73 2. jan 2009, 10:30 (CET)