Wikipedia:Landsbybrønden/Brug af Wikipedias oversættelsesværktøj

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Brug af Wikipedias oversættelsesværktøj[redigér wikikode]

Jeg har oversat en artikel fra den engelske Wikipedia vha. oversættelsesværktøjet[1], men når jeg forsøger at udgive oversættelsen får jeg en fejlmeddelelse om at jeg har ramt filteret AbuseFilter: Content Translation Edits. Fejlmeddelelsens fulde tekst er "Denne handling er automatisk blevet identificeret som skadelig, og er derfor ikke tilladt. Hvis du mener at din redigering var konstruktiv, så kontakt venligst en administrator, og informer denne om hvad du forsøgte at gøre. Her er en kortfattet beskrivelse af misbrugsreglen som din handling udløste: Content Translation Edits". Er oversættelsesværktøjet med vilje slået fra på den danske Wikipedia, er det slet ikke blevet slået til eller er jeg bare ikke i den rette brugergruppe? Kan det slås til? Hvis ikke kunne det give mening at se, om man kan få en advarsel med i MediaWiki, så andre ikke bruger tid på at oversætte sider vha. værktøjet, som derefter manuelt skal skrives ind på en almindelig redigeringsside. --Kimsey0 (diskussion) 13. dec 2016, 15:51 (CET)

Du gøre ikke noget forkert. Jeg bruger den ofte her på dawiki. Jeg tror at det kan være en link der er tilladt på en:wp men ikke på da:wp. Eller et bestemt ord måske der blev filtreret fra. Med venlig hilsen,  Rodejong  diskussion 13. dec 2016, 15:54 (CET)
OK. Jeg må prøve at rode lidt med oversættelsen og se, om jeg kan få den gennem filteret. --Kimsey0 (diskussion) 13. dec 2016, 16:02 (CET)

@Kimsey0: - Hvilken artikel oversætter du? Med venlig hilsen,  Rodejong  diskussion 13. dec 2016, 16:05 (CET)

Jeg oversætter w:en:Baking. --Kimsey0 (diskussion) 13. dec 2016, 16:11 (CET)
Jeg kan desværre ikke finde noget der kan give problemer. Du kunne prøve om du lige kan oversatte en stub fra en:wp. se om dus stadig har det problem.
Du kan eventuelt kopiere hele den oversatte tekst og derefter Wikificere teksten så den er et godt artikel. Med venlig hilsen,  Rodejong  diskussion 13. dec 2016, 16:21 (CET)
Beskeden kommer fra enwikis misbrugsfilter 782 - det lader til at du, eller værktøjet, prøver at gemme oversættelsen på den forkerte wiki. - Kåre Thor Olsen (Kaare) (diskussion) 13. dec 2016, 17:33 (CET)
Off Topic: Mit værktøj forsvand for et par måneder siden. Gælder både Chrome og Firefox. Det er aktiveret som en udvidelse i Beta, men kommer ikke frem mere. Nogen der har en idé om, hvordan det kan trylles frem igen ? --Pugilist (diskussion) 13. dec 2016, 17:42 (CET)
Tak, Kåre. Værktøjet står til at oversætte fra engelsk til dansk, men forsøger åbenbart alligevel at gemme på den engelske wiki. Til gengæld indeholder den log, du linkede, hele kildeteksten, så den kunne jeg bare kopiere over på Bagning. --Kimsey0 (diskussion) 13. dec 2016, 18:43 (CET)