Wikipedia:Landsbybrønden/Brug for hjælp!

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Brug for hjælp![rediger kildetekst]

Hej alle I dejlige mennesker.

Jeg/vores nyeste projekt har brug for Jeres hjælp til at lave en fuldstændig liste over vandtårne i Danmark. Hvis nu alle skriver de vandtårne på, der står i deres byer, så vil den blive ret omfattende, så det vil jeg meget gerne bede Jer om. Desuden også at tage billeder, hvis I alligevel kommer forbi, eller hvis I mangler et formål med Jeres søndagstur ;-)

På forhånd tak. --CarinaT 19. mar 2009, 13:57 (CET)

Skal nok - omend arbejdet tårner sig op :-) --Sir48 (Thyge) 19. mar 2009, 14:02 (CET)
10hi og f9z xP Eller.. Det er nok det forkerte sted at skrive det, men kunne I ikke linke til de billeder I havde? Jeg er jo i ny og næ i Struer, men hvis billedet der er udemærket, gider jeg ikke overveje tage et nyt billede af vandtårnet. Jeg mener desuden også vi har noget her i Lemvig, men skal lige undersøge det (det er muligvis ikke i brug mere - gælder det også?) --Anigif 20. mar 2009, 09:12 (CET)
Ja, alle dem, der ikke er nedrevet (så brug ikke denne hjemmeside som guide, da den også inkluderer nogle nu nedrevne), gælder – også dem der forsynede damplokomotiver osv.. De billeder, der er, kommer i denne kategori. Det fra Struer kunne godt være bedre. --CarinaT 20. mar 2009, 10:04 (CET)
Hmm, jeg tror aldrig jeg har set netop det der i Struer - men har nemlig set et der ligner det der er i Hasle, så går ud fra det også er et vandtårn. Jeg finder lige ud af med Lemvig - de gamle ved det helt sikkert! --Anigif 20. mar 2009, 10:40 (CET)