Wikipedia:Landsbybrønden/Bureaukrater

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Bureaukrater[redigér wikikode]

Har vi ikke brug for én yderligere bureaukrat, Bruger:Christian List er ikke voldsomt aktiv så når Bruger:Kaare er på ferie så kunne der opstå problemer, eller er det overkill? --Morten LJ 14. jan 2007 kl. 19:22 (CET)

Bureaukraternes eneste rolle er at tildele folk administrtorrettigheder og ændre folks brugernavn.Læs her Dette er ikke noget der skal gøres hver dag eller uge og derfor sker der ikke noget ved at de begge er væk i en kortere periode. (Kaare har kun været "væk" i tre dage). --Broadbeer 14. jan 2007 kl. 19:59 (CET)
Ja og så lige give botstatus. Ved ikke ligefrem om det er overkill.. Arbejdsbyrden er ihvertfald til at overse. Men hvis nogen brænder for det, så kan jeg ikke se nogen grund til at lukke for ydeligere tilgang. --|EPO| 14. jan 2007 kl. 20:03 (CET)
Helt enig i at det er overkill hvis det drejer sig om ferie i korter perioder. Christian List kan jo normalt kontaktes. Desuden skal der jo kontaktes en steward ved en degradering af en administrator som er den eneste muglige hastesag der kan forkomme. Det er et så begranset hverv at det kan de fleste vist overkomme.--Jan Friberg 14. jan 2007 kl. 21:24 (CET)
OK, det tror jeg vist ikke der er grund til at diskutere mere :-)
Crystal Clear action apply.pngKonklusion:
Det virker som om der er enighed om at der ikke er brug for flere bureaukrater --Morten LJ 14. jan 2007 kl. 21:45 (CET)