Wikipedia:Landsbybrønden/Efterlysning af kunstinteresserede

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Efterlysning af kunstinteresserede[redigér wikikode]

Dette er en efterlysning af kunstinteresserede, der vil være med til at oprette nye artikler og forbedre eksisterende artikler om kunst på dansk wikipedia. Gå ind på Wikipedia:WikiProjekt kunst og tjek det og tilmelde dig. --Villy Fink Isaksen 5. jan 2009, 14:19 (CET)

Er det med vilje at der ikke står nævnt gode og fremragende artikler? Og i øvrigt gentager jeg min tidligere betænkelighed: Er dette WikiProjekt ikke for bredt? Jeg har svært ved at forestille mig et projekt der kan dække alt fra Rubens over Galway til Laiho. Ville foreslå at man dropper det generelle musikperspektiv og hovedsageligt koncentrerer sig om malerkunsten og perioder såsom barokken, klassicisme osv. Eller lignende. Det her er for stort --Lhademmor 5. jan 2009, 14:54 (CET)
Har nu tilføjet gode og fremragende artikler. Lad projektet, i sin nuværende form, få en chance dvs. et par uger eller så - så ser vi om der er nogen der bider på, hvis ikke kan vi begrænse projektet som du beskriver uden musik. --Villy Fink Isaksen 5. jan 2009, 15:21 (CET)
Jeg ville ihvertfald personligt gerne være med til projektet hvis det blev barberet lidt ned, men i dets nuværende udformning vil jeg hellere vente og se. --Lhademmor 5. jan 2009, 17:34 (CET)
Projektet er nu barberet ned til Visuel Kunst: Wikipedia:WikiProjekt Visuel Kunst. --Villy Fink Isaksen 5. jan 2009, 21:44 (CET)
Ventetiden har ikke båret frugt, derfor overvejer jeg at nedlægge projektet (jeg kan og vil ikke køre det som sololøb). Jeg giver det ca 14 dage mere og håber på deltagelse ellers lukker jeg projektet ned. --Villy Fink Isaksen 28. jan 2009, 12:25 (CET)
Der er nu taget skridt til nedlæggelse af projektet. --Villy Fink Isaksen 16. feb 2009, 10:20 (CET)