Wikipedia:Landsbybrønden/Er der pillet ved opsætningen i dag?

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Er der pillet ved opsætningen i dag?[rediger kildetekst]

Intet behov for forsejling Denne diskussion vurderes ikke at have behov for en konklusion. Diskussionen kan arkiveres fra 6. november 2006. Sluttidspunktet kan løbende justeres, hvis diskussionen stadig er i gang.

Jeg har på flere sider oplevet at "rediger"-linket i afsnittene står først på overskrift-linien med samme skriftstørrelse som selve overskriften. Dette virker temmeligt dominerende. Er der nogen der har ændret på noget i softwaren for nylig? (Jeg bruger det standardlook man møder som ny bruger - har ikke gidet skifte) G®iffen 21. okt 2006 kl. 19:00 (CEST)

Jeg har med mellemrum observeret det samme. Desuden har jeg set, at man på engelsk (og andre) har flyttet redigér-linket hen umiddelbart til højre for afsnitsoverskriften. Det håber jeg heller ikke, vi skal se her. --Sir48 (Thyge) 21. okt 2006 kl. 19:07 (CEST)
Jeg havde et ligende problem i fredags. jeg clearede cahcen og så var de hvor de skulle være.--Jan Friberg 21. okt 2006 kl. 19:45 (CEST)
Så snart jeg finder et godt billede af mig selv, opretter jeg artiklen antinørd...
Lige nu ser det hele hæderligt ud igen, men 1) Hvorfor opstår det rod? og 2) hvabbahvaffernoget clear cache... øh, hedder der cahce? anyway, hvordan gør man det? Er det i Wiki-systemet eller noget i min egen maskine, der skal cleares? G®iffen 21. okt 2006 kl. 20:19 (CEST)
Cache er en slags "mellemlager" for sider som din browser ser du bruger ofte; det tager kortere tid at hente en side der allerede er lagret på din harddisk end at hente den formodentlig identiske fra nettet. Det giver en fornemmelse af at nettet "kører hurtigere", men man "går glip" af evt. nylige ændringer på siden.
Hos mig (der bruger Internet Explorer) ytrer det her cache-halløj sig ind imellem ved, at datoen på forsiden er en dag eller to "bagude", eller at jeg ser sidste uges artikel på forsiden. "Medicinen" mod det fænomen, er et tryk på Ctrl + F5... sa'e Peo 21. okt 2006 kl. 20:54 (CEST)
Ok, den prøver jeg hvis det opstår igen... Man bliver klogere hver dag, især når man færdes på Wiki :-) --G®iffen 22. okt 2006 kl. 12:12 (CEST)
Re: "...et godt billede af mig selv". Gør som jeg og vær på den sikre side - find et utydeligt, G®iffen :-) --Sir48 (Thyge) 22. okt 2006 kl. 12:45 (CEST)
Man kan vel i denne forbindelse godt reklamere for et lille Freeware-program, der på mindre end 5 sekunder rydder op, og tømmer alle de arbejdslagre og cahcer, der måtte opstå i pc'en ved dagligt brug. Programmet hedder Ccleaner, og kan downloades her: http://www.ccleaner.com - jeg vil gå så langt som at kalde programmet genialt. Jeg bruger hver dag inden, jeg slukker min pc. Så er den 'jomfuelig' klar til brug dagen efter. Der er udførlig dokumentation på siden. apw 23. okt 2006 kl. 17:09 (CEST)