Wikipedia:Landsbybrønden/Farver på test2 og test3

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Farver på {{test2}} og {{test3}}[redigér wikikode]

Hvad synes i om at skifte farverne på test2 og test3 ud med nogle andre? Jeg synes personligt at det ville være mere "alvorligt" hvis test2 havde fx gul farve og test3 en rød.

Her har jeg skiftet grøn ud med rød: [1] og her har jeg skiftet grøn ud med gul [2]. Harne var for eksempel ikke enig med rød på test3 så han skiftede rød ud med orange:[3]

Sabbe mente slet ikke at farven skulle ændres så hun rettede det tilbage både her og her. --Masz (Skriv beskedSkriv e-mail) 10. mar 2009, 12:08 (CET)

Hvilket jeg også gjorde tidligere. Siden det ikke var blevet diskuteret heller ikke inden anden ændring rettede jeg tilbage igen. Jeg synes ikke farverne skal ændres. Testskabeloner har i øjeblikket samme farve (grøn) og det viser, at det er samme "type" skabelon. Det er samme princip som at alle huskerne er gule og alle stubberne er en anden bestemt type grøn. Folk kan vel læse, hvad der står i testskabelonerne. Længere er de ikke. --Sabbe 10. mar 2009, 12:43 (CET)
Ganske vist er de samme type (til et vist plant), men ud fra deres indhold er grøn nok ikke den rigtige farve at bruge. Tror mange (nok mest pga. lysreguleringer?) ikke sætter STOP og grøn lig med hinanden. Det bliver lidt "ophævet" ved det, kan man sige. Kan godt se at de burde have samme farve, men man kan godt fristes til gul og rød - om ikke andet synes jeg alle skal være gul, orange eller røde (dog skal det lige diskuteres først, ja!) --Anigif 10. mar 2009, 13:07 (CET)
Enig! Skabeloner skal ikke være grønne, hvorfor jeg mener det ville være en god idé med et lyskurv-princip. Jeg havde dog ikke overvejet muligheden for, at alle skabelonerne fik en nuance et eller andet sted mellem gul og rød. --Harne 10. mar 2009, 13:14 (CET)
Jeg ved ikke om de skal have den samme nuance, da de trods alt er meget forskellige. Den første er jo mest for den bruger som ikke har tænkt over det og den sidste er for den bruger der bliver ved og er heldig ikke at blive slettet endnu. Kunne man så ikke lave en mere neutral farve (hvid/grå?) og så lade billeder "afgøre" hårdheden? --Anigif 10. mar 2009, 13:28 (CET)
Tjo, det kunne man vel nok. Men synes det bliver lidt for lidt synligt så. --Harne 10. mar 2009, 15:47 (CET)
De skal absolut ikke være grønne. Hvis alle test's fik en gul/orange farve var det nok bedre. Og hvis mener at hver eneste skabelon skal have en forskellig farve, så skulle man kigge på {{velkommen}} og {{test}} --Masz (Skriv beskedSkriv e-mail) 12. mar 2009, 18:45 (CET)
Stop hand.svgSe lige her...
– Det er mit bud. Hilsen Masz (Skriv beskedSkriv e-mail) 12. mar 2009, 18:45 (CET)